Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Σπουδαίες εμπειρίες στο Βελιγράδι (pics)

Σπουδαίες εμπειρίες στο Βελιγράδι (pics)

0
Dodekanisos

H FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY (ΠΛΟΥΜΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – MILOSAVLJEVIC GORAN),θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Διοίκηση του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ και τον Τεχνικό Διευθυντή NEGIC GORAN, για την πρόσκληση στο συνεργάτη μας, κ.Τσιλιγκιρη Μιχάλη και τη συμμετοχή του στις προπονήσεις των τμημάτων Ακαδημιών, Νέων και της ομάδας Ανδρών του Ερυθρού Αστέρα.

Οι προπονήσεις είχαν την εξής κατηγοριοποίηση:
Α/ Ακαδημίες – εκμάθηση βασικών χαρακτηριστικών για το ρόλο του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο

Β/ Ομάδα Νέων – Μακροχρόνιος σχεδιασμός περιοδικότητας και προγραμματισμός προπονητικών μονάδων και Γ/ Ομάδα Ανδρών – Έλεγχος και διαχείριση επαγγελματιών τερματοφυλάκων υψηλών προδιαγραφών.

Σε δηλώσεις του ο κ.Τσιλιγκίρης τόνισε:

«Ευχαριστώ τους κ.κ. ΠΛΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΟ και MILOSAVLJEVIC GORAN (FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY) για την πρόσκληση τους, καθώς επίσης και τους προπονητές όλων των τμημάτων του Ερυθρού Αστέρα για τη συνεργασία και ιδιαίτερα τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας MILOJEVIC VLADAN και τον προπονητή τερματοφυλάκων GASIC DUSAN. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμπειρίες που αποκόμισα σχετικά με την ποιότητα δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο του Ερυθρού Αστέρα από τις μικρές ηλικίες μέχρι και την Ανδρική Ομάδα σε επίπεδο ψυχολογίας, διατροφής, συμπεριφοράς, προπόνησης και γενικότερης προσέγγισης των αθλητών. Τέλος, ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η νοοτροπία και ο επαγγελματισμός των νεαρών αθλητών και το εύρος και η ποιότητα των αθλητικών και βοηθητικών εγκαταστάσεων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments