Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σπουδαίο τρίποντο για Νηρέα

Σπουδαίο τρίποντο για Νηρέα

0
nireas
Dodekanisos

Σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε ο Νηρέας αφού κέρδισε με 1-0 τον Άγιο Ισίδωρο στην Κρεμαστή, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν κακό ποιοτικά με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν εύκολα φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ειδικά στο πρώτο μέρος το οποίο δεν είχε τίποτα αξιόλογο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν κάπως το ρυθμό τους και παρουσιάστηκαν πιο επικίνδυνοι. Μάλιστα στο 73΄ έφτασαν και στο γκολ που εν τέλει του χάρισε και το πολύτιμο τρίποντο. Μετά από παράλληλη σέντρα του Κοκκάρη ο Ραφτόπουλος μέσα από την περιοχή εύκολα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μοσκιού με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75΄.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης, (Τσέτσος, Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΗΡΕΑΣ: Μάτσης, Ραφτόπουλος, Ζούρδης, Κιλασίν Ιμ. (77΄ Βολιτάκης), Καβάζης, Καρίνος, Παπανικολάου, Μοσκιού, Σινάνης (58΄ Χριστοδούλου Μ.), Παπαγεωργίου (57΄ Σταυλάς), Κοκκάρης
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς Π., Καλαεντζής (78΄ Παπαπαναγιώτου), Δημητράκης, Αντωνόπουλος, Βονάκης, Ταμπουράς, Γεωργαλλής Α., Γεωργαλλής Μ., Κουτρούλης, Διακοπαρασκευάς, Κιαουρτζής (73΄ Αναστασάς Α.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments