Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ «Σπουδαίο να είσαι στην ΑΕΚ!»

«Σπουδαίο να είσαι στην ΑΕΚ!»

0
χατζηγεωργίου-ΑΕΚ
Dodekanisos

Τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ έκανε στο news12,ο Ρόδιος πετοσφαιριστής Γιώργος Χατζηγεωργίου. Ο νεαρός κεντρικός ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε την ΑΕΚ , του στόχους που έχει θέσει για φέτος αλλά και τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του. Παράλληλα, έκανε αναφορά για την ανοδική πορεία που έχει η καριέρα του και την παρουσία του στην Εθνική. Τέλος , δεν παρέλειψε να τονίσει την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της “Ένωσης”. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιλέξεις την ΑΕΚ;
«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με ιστορία και πολλούς φιλάθλους, και μόνο το ότι είσαι μέλος σε μια τέτοια ομάδα νομίζω ότι είναι πολύ σπουδαίο. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ότι πιστεύουν σε εμένα και γι΄αυτό αποφάσισα να έρθω!»
Είναι μια νέα πρόκληση για εσένα η παρουσία σου στην ΑΕΚ;
«Σίγουρα πολλά πράγματα τώρα είναι διαφορετικά. Πέρυσι είχα έρθει στην Αθήνα από το νησί της Ρόδου και έβλεπα πόσο πιο δυνατές είναι εδώ οι ομάδες. Τώρα νομίζω ότι ανεβαίνω σκαλιά και σίγουρα έχω μπροστά μου μια μεγάλη πρόκληση».
Ως φετινό στόχο τι έχεις θέσει;
«Θέλω να είμαι δυνατός και χωρίς τραυματισμούς και να δουλέψω για να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και στο εφηβικό και στο ανδρικό για να πάμε όσο καλύτερα γίνεται».
Είναι επιβράβευση των κόπων σου η ανοδική πορεία της καριέρας σου ;
«Ναι σίγουρα. Πέρυσι με τον Πανερυθραϊκό πήρα αρκετές εμπειρίες, έπαιξα με το αντρικό βασικός και βγήκαμε 3οι στην Ελλάδα με τους εφήβους. Μετά, με κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής στην προετοιμασία της Εθνικής για το Πανευρωπαϊκό στη Σερβία, όπου και πήρα μέρος! Το να φοράς το εθνόσημο είναι μοναδική στιγμή για κάθε αθλητή».
Σε εμψυχώνει η συνθήκη του ότι βρίσκεσαι σε μια ομάδα με κόσμο και ιστορία;
«Βεβαίως! Κανείς δεν θέλει να παίζει σε άδειο γήπεδο. Οι φωνές και το χειροκρότημα κάνουν τον αθλητή να προσπαθεί περισσότερο! Το να παίζω στην ΑΕΚ που έχει μια μεγάλη ιστορία και πολλούς φιλάθλους νομίζω ότι θα είναι μια μεγάλη εμπειρία».
Έχεις ως απώτερο σκοπό να βρεθείς με την ΑΕΚ στην Α1 σύντομα;
«Δεν ξέρω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, γιατί είμαστε καινούργια ομάδα. Σίγουρα, όμως θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βολεϊ ,να βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments