Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαία νίκη του Εθνικού

Σπουδαία νίκη του Εθνικού

0
bala1
Dodekanisos

Νέα ήττα που τον αφήνει και άλλο πίσω στο κυνήγι του πρωτοπόρου Φοίβου Κρεμαστής γνώρισε ο Κλεάνθης. Η ομάδα του Παραδεισίου έχασε από τον Εθνικό στην Αρχίπολη με 1 – 0 μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ήταν και τόσο καλός. Μετά από ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου ανέβασαν την απόδοση τους (ειδικά από το 60’ και μετά) αλλά έκαναν πολλά λάθη στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα να μη μπορούν να πλησιάσουν εύκολα στα αντίπαλα καρέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 25’ έχασαν και πέναλτι. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν πολύ νωρίς το σκορ (μόλις στο 10’) και από εκεί και πέρα παίζοντας ψυχωμένα, μπόρεσαν να το κρατήσουν.
Το γκολ
Το μοναδικό λοιπόν γκολ επιτεύχθηκε στο 10’. Μετά από σέντρα του Κουκουτσέλα, ο Παπανθύμου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Χαμένο πέναλτι
Στο 25’ ο Τσακίρης ανέτρεψε τον Κούρο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παναγιώτης Σπάρταλης αλλά ο Μπεκάσι απόκρουσε. Στην επαναφορά η μπάλα έφθασε και πάλι στον ίδιο που σούταρε αλλά ο Μπεκάσι αυτή τη φορά μπλόκαρε τη μπάλα.
Καλή ήταν η διαιτησία του Μανώλη Κυρίτση (Μιχάλης Φραγκίνης, Λάζαρος Δουλγέρης). Οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Στο 47’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα ο Κουκουτσέλας και στο 55’ για τον ίδιο λόγο και ο Σιέχ (επίσης με 2η κίτρινη)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπεκάσι, Τσακίρης, Η. Μπαϊρακτάρης, Γιαννίκος, Παπανθύμου (84’ Γιαννακόπουλος), Κουκουτσέλας, Τσοπανάκης (87’ Γκάϊδας), Πάλλας, Μ. Μπαϊρακτάρης, Μπάρτζος, Μακαρούνας (63’ Ελ. Μπακάσι)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Σιέχ, Κρομμύδας, Καρίκης (72’ Νικολός), Παπαδημήτρης, Πολυμένωφ, Π. Σπάρταλης, Γεωργαλλής (35’ Μεμοντσέλα), Μ. Σπάρταλης, Κούρος, Ατσίδης (58’ Ισκάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments