Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαία νίκη της ψυχωμένης Ασπίδας

Σπουδαία νίκη της ψυχωμένης Ασπίδας

0
1
Dodekanisos

Η ψυχωμένη Ασπίδα έβαλε φρένο στον περυσινό πρωταθλητή και κυπελλούχο Δωδεκανήσου Φοίβο τον οποίο νίκησε στο γήπεδο Σαλάκου με σκορ 3-1. Ήταν μια δίκαιη και καθαρή νίκη των γηπεδούχων. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να κλείνουν τους διαδρόμους προς την εστία του Λιάνη και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν λύσεις για να φτάσουν στο γκολ. Ο Φοίβος έφτασε κοντά στο γκολ όταν κέρδισε πέναλτι στο 29΄αλλά ο Λίανη νίκησε τον Δελαπόρτα και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ένα λεπτό πριν να τελειώσει το πρώτο μέρος( 44΄) ο Ιρίμια κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1- 0, μετά από μπαλιά του καραβόλια. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα με στόχο να ανατρέψουν το σκορ και στο 50΄ο Γεωργατζιάς με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 84΄η Ασπίδα χτύπησε με τον Μιχάλη Μαχλή που έκλεψε την μπάλα και πέτυχε το 2-1 με εκπληκτικό σουτ. Στις καθυστερήσεις(93΄) οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ( 3-1) με τον Χαζτηκυριάκο και εκεί τελείωσαν όλα για τον Φοίβο.
Διαιτησία Ατσικνούδας – Μπερδεμπές – Γιακουμάκης Σταμάτης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος, Τριανταφύλλου, Λαγός, Καραβόλιας, Ιρίμια, Γιουτζεσόϊ, Λαθούρης, Μάχλης Ν. (55’ λ. τρ. Καϊμαξής), Σεβδαλής (51’ Μαχλής Μ.), Καραγιάννης (85’ Παπαχριστοδούλου)
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Γεωργατζιάς, Δημητρόπουλος (27’ Αξιώτης), Θεοδοσίου, Χριστοδούλου (80’ Τομάζος), Κακαζούκης (46’ Ορφανίδης Ν.), Γκινής, Τζιβίλογλου, Αγγελόπουλος, Μπιλιάς, Δελαπόρτας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments