Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπάρταλης: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο

Σπάρταλης: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο

0
maliakas-pafiakis-spartalis
Dodekanisos
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του Ιάλυσου δηλώσεις έκανε στο news12 και ο Σπάρταλης, τονίζοντας ότι επιτέλους η ομάδα θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο, αλλά αναγνώρισε και ότι η υπόθεση τίτλος πλέον φαντάζει δύσκολη καθώς η ομάδα έχει μείνει πίσω βαθμολογικά.

News12: Λόγω της αγωνιστικής απραξίας της ομάδας, πιστεύεις ότι θα παρουσιαστείτε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι που λογικά θα είναι μεσοβδόμαδα με τον Ευαγορά;

Σπάρταλης: Πιστεύω ότι όλο αυτό το διάστημα που δεν αγωνιζόμασταν, δουλεύαμε όλα τα παιδιά πολύ σκληρά, κάναμε σκληρές προπονήσεις, θα είμαστε έτοιμοι εκατό τοις εκατό και ελπίζω να μην μας κοστίσει η αγωνιστική απραξία των τριών εβδομάδων που είχαμε. Επιτέλους ξεκινάει και πάλι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα μου και θα κάνουμε ότι μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο.

News12: Αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα ο Ιάλυσος είναι πίσω και φαίνεται ότι «κυνηγάει» τους πρώτους. Αυτό σας προσθέτει βάρος η πίεση ή είναι κάτι που νομίζεις ότι θα έχουν οι πρωτοπόροι;

Σπάρταλης: Όταν μας επιβλήθηκε αυτή η τιμωρία η ομάδα ήταν πρώτη, τώρα είναι στην έκτη ή στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει μείνει πολύ πίσω θα έλεγα, πιστεύω ότι ο στόχος του πρωταθλήματος είναι λίγο μακριά αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, εμείς θα τα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και αν καταφέρουμε να κατακ΄τησουμε το πρωτάθλημα, το οποίο θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο θα μιλάμε για υπέρβαση. Πιστεύω ότι δεν αγχώνει τους ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου το ότι είναι τόσο πίσω στην βαθμολογία, έχουμε παίκτες με προσωπικότητες που δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και ότι καλύτερο προκύψει θα το δεχτούμε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments