Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σούπερ Αστέρας, μεγάλη ανατροπή!

Σούπερ Αστέρας, μεγάλη ανατροπή!

0
Dodekanisos


Τρεις πολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» του τίτλου άφησε ο Ηρακλής Μαριτσών. Παίζοντας απέναντι στον Αστέρα Παστίδας στο ουδέτερο γήπεδο της Κρεμαστής, ηττήθηκε από τον Αστέρα με 3 – 2 και νωρίς νωρίς είχε την πρώτη του φετινή απώλεια των βαθμών. Το παιχνίδι έγινε υπό τα βλέμματα πάρα πολύ κόσμου που έδωσε το παρών στο γήπεδο και που δημιούργησε μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, βγαλμένη από τις παλιές καλές εποχές του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Ο Ηρακλής ήταν αρκετά καλύτερος στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (ιδιαίτερα μέχρι και τα μισά) και δεν είναι τυχαίο το ότι μέχρι και το 25’ πέτυχε και τα δυο του τέρματα αποκτώντας το σημαντικό προβάδισμα. Με καλύτερη διαχείριση μάλιστα, θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα και να απλουστέψει κατά πολύ τα πράγματα.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε πάρα πολύ . Οι παίκτες του Ηρακλή εμφανίστηκαν εκνευρισμένοι και υπέπεσαν σε πολλά λάθη. Ειδικά στον άξονα, οι φιλοξενούμενοι ήταν φανερό πως αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα και αυτό ήταν κάτι που τους στοίχισε. Ο Αστέρας με περισσότερο καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και πίστη, έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε ένα σπουδαίο «τρίποντο» που θα τον βοηθήσει πάρα πολύ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Γεωργαλλής ενώ ο ίδιος παίκτης στο 25’ πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το 0 – 2. Πριν τελειώσει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 45’ ο Γιαννακόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1 – 2 και στο 47’ ο Κυρίτσης πέτυχε την ισοφάριση (2 – 2). Στο 55’ ο Πλαγγέντης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.
Ο Ηρακλής τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες διότι στο 84’ αποβλήθηκε ο Πλύγκος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments