Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σούπερ Απόλλωνας στην Κρεμαστή!

Σούπερ Απόλλωνας στην Κρεμαστή!

0
Dodekanisos

Αυτή η ομάδα είναι φανερό πως έχει πολύ μέλλον! Οι πιτσιρικάδες και άπειροι παίκτες του Παναγιώτη Ζούνη δεν έκαναν απλά ένα τεράστιο «διπλό» στην Κρεμαστή επικρατώντας του τοπικού Φοίβου με 3 – 1. Έστειλαν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για το πώς πρέπει να φτιάχνονται οι ομάδες, κερδίζοντας και τον κόσμο.
Ο Απόλλωνας ανάγκασε τον κόσμο μετά το τέλος του παιχνιδιού να την χειροκροτήσει για την πολύ ωραία, γεμάτη υγεία εμφάνιση που πραγματοποίησε και που συνοδεύτηκε και από μια επιβλητική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με ένα σαφώς πιο έμπειρο ρόστερ. Οι παίκτες του Παναγιώτη Ζούνη έπαιξαν ακομπλεσάριστα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξαν ότι είναι μια ομάδα ικανή να κερδίσει τον οποιαδήποτε αντίπαλο.

Ένταση και χαμένο πέναλτι
Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και αν δεν υπήρχε μια μεγάλη ένταση στο πρώτο ημίχρονο με αφορμή μια απόφαση του διαιτητή, τότε θα ήταν όλα υπέροχα στην Κρεμαστή. Ήταν το 18’ όταν μετά από αντεπίθεση, ο Πλακίδας προσπάθησε να αποφύγει και τον τερματοφύλακα Κεφάλα ο οποίος όμως έπεσε έξυπνα στα πόδια του και του απέσπασε τη μπάλα. Ο διαιτητής όμως πήγε στην άσπρη βούλα, δείχνοντας μάλιστα και την κόκκινη κάρτα στον Κεφάλα, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπή. Ύστερα από διαβουλεύσεις, ο διαιτητής πήρε πίσω την κόκκινη κάρτα, δείχνοντας την κίτρινη, με το πέναλτι όμως να παραμένει και τον Φοίβο να «φωνάζει» ότι δεν υπήρχε (κάποιοι υποστήριξαν ότι το μαρκάρισμα έγινε έξω από την περιοχή). Εν πάση περιπτώσει, το πέναλτι εκτελέστηκε αλλά ο Κεφάλας …πήρε το αίμα του πίσω καθώς έπεσε σωστά και απόκρουσε το χτύπημα του Πέπα! Η φάση αυτή έγινε ενώ το σκορ ήταν στο 0 – 1 και οι απολλωνιστές έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα.
Γενικώς, στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Απόλλωνα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της καθώς έδειξε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στην επανάληψη, ο Φοίβος μπήκε πιο δυνατά και έδειξε διάθεση να ανατρέψει τα πράγματα. Έφθασε νωρίς στην ισοφάριση αλλά πάνω που είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και φαινόταν να έχει το …μομέντουμ, κόντρα στη ροή ο Απόλλωνας πέτυχε και δεύτερο τέρμα και έριξε στο …καναβάτσο τους γηπεδούχους που από εκεί και πέρα δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Τα γκολ
Στο 16’ ο Ιντρίζι με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά κάνοντας το 0 – 1.
Στο 50’ ο Κιοσέογλου με απευθείας φάουλ (η μπάλα πρέπει να βρήκε σε παίκτη του Απόλλωνα), αιφνιδίασε τους πάντες και έκανε το 1 – 1.
Στο 62’ ο Διακουράκης με ωραίο πλασαριστό σουτ μετά από σέντρα από τα αριστερά έκανε το 1 – 2.
Στο 71’ μετά από μπροστινή μπαλιά, ο Ιντρίζι προσπάθησε να πλασάρει τον Κεφάλα που είχε βγει μακριά από την εστία του, η μπάλα κόντραρε και έφθασε στον Πλακίδα που με μακρινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Χατζημανώλης, Φραντζοπούλου) ο οποίος έκανε λάθος διαχείριση στη φάση του 18’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Ταφάνι (72’ Μπανουσάϊ), Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Δαφερέρας (46’ Καμπούρης), Αθανασίου, Κιοσέογλου, Καρίκης (36’ Πρέτσι), Χατζησάββας, Αζεμάϊ, Ορφανίδης
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ροδίτης, Διακουράκης (89’ Καστρινάκης), Στελλάς, Ορ. Πέπα, Φυλακούρης, Σαβούλης, Ιντρίζι, Θεοχαρόπουλος, Πλακίδας (72’ Γκ. Πέπα), Μαγιόγλου (91΄Καμπο΄λυρης), Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments