Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σοβαρότητα ζήτησε ο Ρουτζιέρης

Σοβαρότητα ζήτησε ο Ρουτζιέρης

0
diagoras_panthrakikos5
Dodekanisos

Πίσω τους αφήνουν οι παίκτες του Διαγόρα τη σπουδαία πρόκριση επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο και επικεντρώνονται στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με την Ηλιούπολη για την 8η  αγωνιστική της Football League.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης στην ομιλία του προς τους παίκτες θέλησε να τους δείξει την αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών, όπως επίσης και ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην κατηγορία:
«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Εξάλλου πρέπει να πούμε, πώς όλα τα ματς είναι δύσκολα στην football league . Όταν μάλιστα παίζει η ομάδα μας με την Ηλιούπολη εκτός έδρας, το ματς είναι ακόμα πιο δύσκολος. Χρειάζεται να είμαστε για μια ακόμα φορά αρκετά σοβαροί και πολύ πειθαρχημένοι, αλλά και να ‘χουμε όλα εκείνα τα στοιχεία στο παιχνίδι μας,  πού δείξαμε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο κυριακάτικος αντίπαλος μας είναι από τις πιο καλές ομάδες της Κατηγορίας. Πιστεύω πως θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που επιζητούμε, για να αποκτήσουμε την σταθερότητα που πρέπει, σε ότι αφορά την κατάκτηση των θετικών αποτελεσμάτων».
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο νεαρός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του το Ζόζεφ Αγκιριμπά, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ωστόσο ο Σταύρος Πεταυράκης τραυματίστηκε και δε θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση. Ο κ. Ρουτζιέρης θα γυμνάσει την ομάδα και το πρωί του Σαββάτουκαι στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments