Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σοβαρός τραυματισμός και διακοπή….

Σοβαρός τραυματισμός και διακοπή….

0
IMG 6652
Dodekanisos

Διακόπηκε στο 75’ η αναμέτρηση της Αθλέτικο με τον Πολύστρατο και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ των Λαερμενών λόγω σοβαρού τραυματισμού του Σταύρου Παπαβασιλείου. Ο ποδοσφαιριστής του Πολύστρατου χτύπησε μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας στα πλευρά με συνέπεια να ζητήσει αλλαγή η οποία έγινε στο 65’. Ο αγώνα παιζόταν κανονικά και ενώ ο γιατρός αγώνα έδινε τις πρώτες βοήθειες στο ποδοσφαιριστή. Τελικά ο παίκτης δεν ένιωθε καλά χάνοντας τις αισθήσεις του με συνέπεια να διακοπεί η αναμέτρηση και να κληθεί εσπευσμένα ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου. Μαζί του ακολούθησε και ο γιατρός της αναμέτρησης με συνέπεια ο διαιτητής να μην επιτρέψει τη συνέχεια του αγώνα όπως προβλέπεται από τον κανονισμό. Ο ποδοσφαιριστής επανέκαμψε και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και τους οικείους του παίκτη να αναμένουν τα αποτελέσματα. Η ΕΠΣΔ τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να αποφασίσει για το πότε θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα 15 λεπτά του αγώνα. Το σκορ τη στιγμή της διακοπής ήταν 0-1 για τον Πολύστρατο με τέρμα του Αμοιρόπουλου προς το τέλος του πρώτου μέρους (43’).
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Παπακωσνταντίνου, Μοσχάτος και Αναστασοπούλου.
Οι συνθέσεις των αγώνων:
ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ: Γουργούλιας, Ηλίας, Στάθης, Χατζαντώνης, Μοσκιού, Λόγγος, Καλογήρου, Μοσχούς, Μπάλα, Λαουδίκος, Χαμάλης (66’ Ζαφεράι)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Αμοιρόπουλος, Πόλος, Παπακώστας, Κούτρας, Μπακαρής, Γιώτας,. Χατζημιχαήλ (72’ Αλαφάκης), Παπαβασιλείου (65’ Γιώργου), Γεωργαλλής, Αποστολόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments