Αρχική Επικαιρότητα Southwest Airlines: 1.800 ακυρωμένες πτήσεις σε δύο ημέρες!

Southwest Airlines: 1.800 ακυρωμένες πτήσεις σε δύο ημέρες!

0
www.fool.com
Dodekanisos

Η Southwest Airlines ακύρωσε περισσότερες από 1.800 πτήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, διακόπτοντας τα ταξιδιωτικά σχέδια χιλιάδων πελατών. Οι οποίοι στην κυριολεξία έμειναν με… το εισιτήριο ανά χείρας!

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντάλας ακύρωσε 1.019 πτήσεις την Κυριακή, το 28% του προγράμματος της. Αφού πρώτα ακύρωσε 808 πτήσεις το Σάββατο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα παρακολούθησης πτήσεων FlightAware. 

Η Southwest Airlines σε μία προσπάθεια να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, επέρριψε ευθύνες για την κατάρρευση στις κακές καιρικές συνθήκες. Καθώς και στους ελέγχους της εναέριας κυκλοφορίας και της δικής της έλλειψης διαθέσιμου προσωπικού.

Παρόλα αυτά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, χειροτέρεψε την κατάσταση. Αγανακτισμένοι καταναλωτές, εξαπέλυσαν ευθεία επίθεση στον επίσημο λογαριασμό της Southwest Airlines στο Twitter.

«Η πτήση μου ακυρώθηκε από το πουθενά και τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν φαίνεται στις ρεσεψιόν για να βοηθήσει τους πελάτες», τόνισε ο ηθοποιός Kevin Michael Martin.

Η Southwest ζήτησε συγγνώμη από τους ταξιδιώτες για τις μεγάλες αναμονές εξυπηρέτησης πελατών. Η αεροπορική εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι αναμένεται να φτάσει κοντά στην κανονική της λειτουργία μέχρι την Κυριακή. Όμως τα προβλήματα επιδεινώθηκαν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments