Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σώθηκε και μαθηματικά

Σώθηκε και μαθηματικά

0
agios loukas panigiria
Dodekanisos

Την παραμονή του και μαθηματικά εξασφάλισε ο Άγιος Λουκάς, ο οποίος νίκησε στο γήπεδο του την ΑΕ Κατταβιάς και έτσι έφθασε τους 32 βαθμούς συγκομιδή δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Πλέον, όποια και αν είναι τα αποτελέσματα των αγώνων στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, η ομάδα του Αφάντου δεν μπορεί να υποβιβαστεί. Οι γηπεδούχοι είχαν σε γενικές γραμμές την υπεροχή αλλά στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν να έχουν ορισμένα προβλήματα απέναντι στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη όμως βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα δυο φορές «σφραγίζοντας» έτσι το πολύτιμο «τρίποντο». Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν στη συνέχεια να κάνουν κάτι χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι ιδιαίτερο. Στο 55’ μετά από μπαλιά του Κανέλλου, ο Μπάλλα με πλασέ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία κάνοντας το 1 – 0. Στο 65’ ο Καππάκας δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κανέλλος ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Άρεσαν από τους γηπεδούχους οι Μπάλλα, Κανέλλος και Ντιαρά. Προσπάθησαν από την ΑΕ Κατταβιάς οι Τριαλώνης, Τσακμακίδης και Μυλωνάς.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης (Γιάννης Μπερδεμπές, Κώστας Καραγιάννης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Λ. Καλογήρου, Χρ. Καλογήρου, Σέντης, Λυριστής (30’ λ.τ. Σακελλάρης), Καππάκας, Νικολής, Μπάλλα (91’ Λ. Πουλής), Κανέλλος, Ντιαρά, Φλεβάρης (75’ Σφουγγαριστός)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Κυπριώτης, Κολοβός (46’ Μακρυδημήτρης), Τριαλώνης, Μπουμπουλάκης, Ράδος, Μυλωνάς, Μακριάς, Τσακμακίδης, Καρασάββας (63’ Γκιόζι), Κουλιμπαλί, Καραμέτα (51’ Ιντρίσα)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments