Αρχική Videos “Σωστές και αποτελεσματικές οι κυρώσεις στη Ρωσία”, επιμένει ο Scholz!

“Σωστές και αποτελεσματικές οι κυρώσεις στη Ρωσία”, επιμένει ο Scholz!

0

«Σωστές και αποτελεσματικές» χαρακτήρισε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας ο καγκελάριος Όλαφ Σόλτς με συνέντευξη που παραχώρησε σε Γερμανική εφημερίδα. Ο ίδιος πιστεύει ότι μια «ενιαία ευρωπαϊκή απάντηση στην ουκρανική σύγκρουση θα μπορούσε να εκπλήξει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι κυρώσεις είναι ένα σημαντικό μέσο άσκησης πίεσης στη Ρωσία προκειμένου να τερματιστεί η ουκρανική σύγκρουση», είπε και πρόσθεσε και τα εξής:

«Η χώρα είναι αποκομμένη από την παγκόσμια τεχνολογική πρόοδο. Όσο περισσότερο συνεχίζεται αυτό, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνει στη Ρωσία. Για μένα, η αποχώρηση της Γερμανίας (από τη δυτική συμμαχία των υποστηρικτών της Ουκρανίας) είναι εκτός συζήτησης».
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η πολιτική περιορισμού και αποδυνάμωσης της Ρωσίας είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για τη Δύση και οι κυρώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρό πλήγμα σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο βασικός στόχος της Δύσης είναι να επιδεινώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments