Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σόου Μάλλιου στον Αρχάγγελο!

Σόου Μάλλιου στον Αρχάγγελο!

1
aris kolossos
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα και ο Άρης Αρχαγγέλου. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν στο γήπεδο τους με 4 – 0 τον Κολοσσό Κάστρου και έτσι έφθασαν στους 4 βαθμούς. Το εντυπωσιακό είναι ότι και τα τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Μάλλιος. Οι παίκτες του Μιχάλη Χαρίτου κέρδισαν δίκαια διότι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους ο οποίος εμφανίστηκε ασύνδετος. Ο Τηλέμαχος Πάττας ήταν αποκομμένος στην κορυφή της επίθεσης. Ο Άρης εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχε, είχε και δυο δοκάρια ενώ είχε και άλλες φάσεις για να πετύχει ένα μεγαλύτερο σκορ. Στο 10’ μετά από γύρισμα στην περιοχή, ο Έλληνας δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μάλλιος που καραδοκούσε, πήρε τη μπάλα, προχώρησε και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Στο 58’ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μπαϊρακτάρη ο Μάλλιος από θέση τετ α τετ με πλασέ έκανε το 2 – 0 και στο 70’ μετά από συρτή σέντρα του Παπαοικονόμου από τα αριστερά, ο Μάλλιος και πάλι με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 3 – 0.
Στο 86΄ο Κοτσίκος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μάλλιος με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Στο 30’ ο Κολιάδης μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε πολλά φάλτσα στη μπάλα και αυτή χτύπησε στο κάθετο δοκάρι για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυνόμενοι.
Στο 64’ μετά από πάσα του Κοτσίκου, ο Κοντόγιαννος με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στη ρίζα της δεξιάς δοκού και μετά να καταλήξει άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Καραγιάννης, Μοσχάτος). Στο 65’ αποβλήθηκε ο Φασάκης με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Ντελέρνο, Σταμούλης, Πομπού, Κωστάκης, Κολιάδης (67’ Δημητριάδης), Μπαϊρακτάρης (61’ Κοτσίκος), Κοντόγιαννος, Μάλλιος, Κολιοκώστας (74’ Σκυλλαράκης), Παπαοικονόμου
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Έλληνας, Αγγελάκης, Διακαναστάσης, Κοσμάς (64’ Πόγιας), Πάττας, Θεοδώρου (57’ Σαββίδης), Φασάκης, Χατζησάββας, Καραγιάννης, Βαρέλης (72’ Αλαφάκης)

Συμπαράσταση στον Άγγελο
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Άρη διάθεσε όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα στην οικογένεια του μικρού συμπολίτη μας Άγγελου Γκιώνη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Επίσης και η διοίκηση του Κολοσσού Κάστρου πρόσφερε ένα σεβαστό ποσό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Koukouloforos
Koukouloforos
10 years ago

me deuteri kitrini apoblithike o basilis, alla den peirazei…grapste oti sas aresei…