Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σόου Μάλλιου στον Αρχάγγελο!

Σόου Μάλλιου στον Αρχάγγελο!

0
1
Dodekanisos

Χάρις σε τρία γκολ του Κώστα Μάλλιου στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο Άρης κατάφερε να πάρει το τρίποντο αφού νίκησε με 3-0 στο Αστέρα Παστίδας εντός έδρας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή στα πρώτα λεπτά αλλά μέχρι εκεί. Όσο περνούσε η ώρα το σύνολο του Γιώργο Σταυριανού ανέβασε την απόδοσή του χωρίς ωστόσο να απειλεί άμεσα την αντίπαλη εστία και το 0-0 να μένει για τα πρώτα 45 λεπτά.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας κλείστηκε ακόμα περισσότερο στην άμυνα του. Αντίθετα αν και ο Άρης προσπαθούσε να απειλήσει είχε σοβαρό πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι περισσότερο. Το τελευταίο 20λεπτο και μετά την είσοδο των Λαμπριανού και Παρδαλού στον αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» αναθάρρησαν πετυχαίνοντας στο 81΄ το πολυπόθητο τέρμα που τους έδωσε το προβάδισμα με πλασέ του Μάλλιου. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής λίγα λεπτά αργότερα έγραψε με ωραίο πλασέ στην κίνηση το 2-0 για να έρθει στο 89΄ και πάλι ο ίδιος με πλασέ στο απέναντι παραθυράκι της εστία να διαμορφώσει το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας του
Διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Κάζας, Καραγιάννης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Τσελεπίδης, Σταμούλης, Κοτσίκος, Κοντόγιαννος, Πατσιαούρας, Συμεωνίδης (78΄ Παρδαλός), Μπαϊρακτάρης (88΄ Θεοδωρής), Μαρκόπουλος (57΄ Λαμπριανός), Μάλλιος
ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Ροδανάκης, Καρύδης, Λικομέτι, Ισκάς, Φελεσάκης, Χαριτάκης, Πολυχρόνης (51΄ Λιαμής), Λολάκης, Πάππα, Καλαγρής (88΄ Αποστολάτος), Στεργιόπουλος (90΄ Πίσκαπας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments