Αρχική Videos ΣΟΚ στα Γρεβενά, “έφυγε” μπροστά στα μάτια συναδέλφων οδηγός ΚΤΕΛ

ΣΟΚ στα Γρεβενά, “έφυγε” μπροστά στα μάτια συναδέλφων οδηγός ΚΤΕΛ

0

Αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία των Γρεβενών από την είδηση της απροσδόκητης απώλειας ενός οδηγού ΚΤΕΛ, πολύ γνωστού στην περιοχή. Ο 61χρονος άτυχος άνδρας φέρεται να έπινε τον καφέ του, όταν ξαφνικά μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του κατέρρευσε.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ με το προσωπικό να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπως δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι. Ο οδηγός ήταν πατέρας τριών παιδιών με τις πληροφορίες που έρχονται από τα Γρεβενά να αναφέρουν ότι φαινομενικά δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται το τι θα συνέβαινε αν εκείνη την ώρα βρισκόταν στο τιμόνι και οδηγούσε σε ένα από τα δρομολόγια.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι λίγη ώρα αργότερα θα εκτελούσε δρομολόγιο Γρεβενά – Αθήνα. Η κοινωνία των Γρεβενών είναι σοκαρισμένη με ένα ακόμα περιστατικό το οποίο μεγαλώνει και άλλο τη θλιβερή λίστα. Σε καθημερινή βάση υπάρχουν περιστατικά τα οποία προκαλούν αναστάτωση, θλίψη και πόνο.

Δείτε ΕΔΩ και άλλα περιστατικά με “ξαφνικούς θανάτους”

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments