Αρχική Επικαιρότητα ΣΟΚ: Σχολείο στο Λος Άντζελες ψήφισε υποχρεωτικό εμβολιασμό στους μαθητές!

ΣΟΚ: Σχολείο στο Λος Άντζελες ψήφισε υποχρεωτικό εμβολιασμό στους μαθητές!

0
Dodekanisos

Μια είδηση που προκαλεί εύλογα πολλά ερωτηματικά και πυροδοτεί αντιδράσεις κάνει το γύρο του διαδικτύου. Σχολικό συμβούλιο του Λος Άντζελες ψήφισε (ομόφωνα μάλιστα), να επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για παιδιά 12 ετών και άνω. Τα παιδιά για να μπορούν να συμμετέχουν στα μαθήματα θα πρέπει να δείχνουν στους υπεύθυνους του σχολείου πιστοποιητικού εμβολιασμού. «Η επιστήμη είναι σαφής. Τα εμβόλια είναι ένα ουσιαστικό μέρος προστασίας από τον κορωνοϊό», έγραψε χαρακτηριστικά το συμβούλιο σε ανακοίνωση του.

Οι μαθητές που πληρούν τις προϋποθέσεις θα πρέπει να λάβουν την τελική δόση εμβολίου έως τις 19 Δεκεμβρίου και πρέπει να θεωρηθούν πλήρως εμβολιασμένοι έως τις 10 Ιανουαρίου. Η απόδειξη του εμβολιασμού θα πραγματοποιηθεί μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται «Daily Pass», το οποίο θα παρακολουθεί την κατάσταση εμβολιασμού και δοκιμής των μαθητών και θα τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στις πανεπιστημιουπόλεις.

Η απόφαση του σχολικού συμβουλίου έχει προκαλέσει όπως αναμενόταν ήδη πολλές αντιδράσεις. Περίπου 100 διαδηλωτές μεταξύ των οποίων και γονείς, συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από το κτίριο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση αυτή.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments