Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σοκ με Μακριά!

Σοκ με Μακριά!

0
katavia thiella
Dodekanisos

Νίκη γοήτρου επί της ΑΕ Κατταβιάς πέτυχε σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο ο Διγενής. Η ομάδα του Κοσκινού επικράτησε με 1 – 0. Για τους «κιτρινόμαυρους» η ήττα αυτή δεν είχε επιπτώσεις καθώς είχαν έτσι και αλλιώς εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα play off του πρωταθλήματος. Τους δόθηκε μάλιστα η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και παίκτες οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στ ζέσταμα λίγο πριν αρχίσει η αναμέτρηση, έγινε ένα περιστατικό το οποίο επηρέασε ψυχολογικά τους γηπεδούχους. Σε μια ανύποπτη στιγμή «κόλλησε» το πόδι του Θανάση Μακριά (στη φωτογραφία από παλιότερο παιχνίδι ελέγχει τη μπάλα) στο έδαφος με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φριχτούς πόνους. Ήταν τόσο έντονος ο πόνος που δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ο παίκτης είχε και τάσεις λιποθυμίας. Η όλη σκηνή σόκαρε πραγματικά τους συμπαίκτες του. Ο παίκτης θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Αν πάντως χάσει τα play off θα είναι μια τεράστια απώλεια για την ΑΕ Κατταβιάς.
Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Οικονόμος στο 22’ με πλασέ.
Διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Καρβουνίδης, Σταυρούλιας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Οικονόμος, Μπουμπουλάκης, Γεωργίου, Φιντικάκης, Αγγελίδης (46’ Αμοιρόπουλος), Παντελίδης (46’ Ντριλόν), Μάτσης, Τσακμακίδης, Τόσκα, Νίκας, Κουμπιάδης
ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσουρούτης, Δοντάς, Κυπριώτης, Σκούρας, Ζαχαριάς, Χατζηνικόλας, Αττιτής, Ευαγγέλου, Παγκράτης, Στεφάνου (66’ λ.τ. Παπασταμάτης), Μανωλάγκας (86’ Γκάντι)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments