Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σκουός: Καλή παρουσία στο πανελλήνιο

Σκουός: Καλή παρουσία στο πανελλήνιο

0
squash team
Dodekanisos

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ομαδικό πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΠΕΦΤ (Πανελλήνια Ένωση Φίλων Τοιχοσφαίρισης). Κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση και επέστρεψε έτσι στη βάση της με τους καλύτερους οιωνούς θέτοντας γερά θεμέλια για τη συνέχεια του ομαδικού πρωταθλήματος. Συνολικά συμμετείχαν 8 ομάδες, 5 ομάδες από την Αθήνα, 1 από την Κρήτη, 1 από την Πάτρα και 1 από την Ρόδο.
Στοι δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:
“Η ομάδα ήταν αποτελούμενη από τους: Αγγουριας Γιώργος Πίτσος Δημήτρης Κουλλαρος Στεργος Τομαζου Άννα Κατάφερε να ολοκληρώσει (87..) ογδόντα εφτά πολύ ανταγωνίστηκα και απαιτητικά games Με το επίπεδο πολύ υψηλό, αφού όλες οι ομάδες να έχουν στην σύνθεση τους πιο καλούς τους παίχτες, διεκδικώντας όλα τα παιχνίδια και τους πόντους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, να πούμε πως οι αγώνες κρίθηκαν στις λεπτομέρειες:
Ο Γιώργος Αγγουριας αντιπροσωπεύοντας το Ν#1 παίζοντας πολύ δυνατά κ γεμάτα παιχνίδια έκανε 6 ήττες αλλά μάζεψε αρκετούς πόντους για το καλό της ομάδας, μιας και το συνολικό αποτέλεσμα δεν κρίνετε μεμονωμένα από κάθε αγώνα αλλά στο σύνολο όλων.
Ο Πίτσος Δημήτρης στην θέση Ν#2 βοήθησε πολύ την ομάδα με 4 σημαντικές νίκες και 2 ήττες σαν παίκτης αλλά πολύ σημαντικότερη ήταν η θέση του ως Coach της ομάδας που ενθάρρυνε κ κατεύθυνε όλα τα μέλη της στα παιχνίδια τους απο το πρώτο ως το τελευταίο.
Ο Κούλλαρος Στέργος στην θέση Ν#3 κατάφερε 2 νίκες και 4 ήττες μαζεύοντας βαθμούς που έκαναν την διαφορά. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα των αγώνων ήταν πολύ πιεστικό κ δύσκολα έβγαιναν έξι δυνατά ματς σε αυτόν τον ρυθμό.
Και η φοβερή Τομαζου Άννα η οποία είχε την οργάνωση και την διαχείριση της ομάδας μέσα και έξω από το γήπεδο, παικτικα στην θέση Ν#4 κατάφερε 3 νίκες και 3 ήττες.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι ήταν η μοναδική ομάδα που είχε μόνο τέσσερις παίκτες για όλους τους αγώνες της, πράγμα που έκανε το έργο δυσκολότερο … Όμως… Συνολικά η Rhodes Squash CRAZY team κέρδισε 758 πόντους κ έχασε 828 , τερματίζοντας 4η στην πρώτη αυτή αγωνιστική. Επόμενο ραντεβού λοιπόν, στην Πάτρα για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments