Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σκότωσε την παλιά του ομάδα!

Σκότωσε την παλιά του ομάδα!

0
aera endekada
Dodekanisos

Μπορεί να έκανε την χειρότερη έως τώρα εμφάνιση του, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να φθάσει στην κατάκτηση μιας ακόμα νίκης. Ο λόγος για τον ΑΕΡΑ ο οποίος ξεπέρασε στο γήπεδο του το εμπόδιο του Ηρακλή Λάρδου, σε ένα παιχνίδι όπου φλέρταρε με την εντός έδρας απώλεια. Η λύση δόθηκε από έναν πρώην παίκτη του Ηρακλή, τον Ευαγγελίδη ο οποίος πέτυχε το 2 – 1και χάρισε το «τρίποντο». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Λάρδου είχε μείνει και με δέκα παίκτες διότι στο 28’ είδε την κόκκινη κάρτα ο Ταγκάεφ για εξύβριση του «βοηθού». Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πάντως, οι Λαρδιακοί είχαν τις δυνάμεις και κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση και να δώσουν μια άγρια ομορφιά στον αγώνα πριν τελικά ο Ευαγγελίδης «καθαρίσει» τον αγώνα.
Το 1 – 0 πέτυχε ο Τριχιάς μόλις στο 1’ αλλά στο 63’ ο Παπαιωάννου ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 79’ ο Ευαγγελίδης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Αρδίζογλου, Γιαννακάκης (75’ Τομάζος), Κατσαρής, Μαλλιάκας, Γαργάλης, Κασιώτης (46’ Νικολής), Επιφάνης, Πλύγκος (70’ Καψαλάκης), Μασάδο, Τριχιάς, Ευαγγελίδης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μηλιός, Διακοβασιλείου, Καλοπίτας, Νικόλλι. Καστανίδης (84’ Καμμάς), Ε. Χαρίτος, Β. Χαρίτος, Παπαιωάννου, Μπενούρ (60’ Παπαδόπουλος), Ταγκάεφ, Πέρος (84’ Χρυσαφίνης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments