Αρχική Προγνωστικά Σκοράρουν Βραζιλία και Ισημερινός

Σκοράρουν Βραζιλία και Ισημερινός

0
brazil
Dodekanisos

Τρία παιχνίδια έχει σήμερα το πρόγραμμα του Κοπα Αμέρικα με την αναμέτρηση της vv Βραζιλίας κόντρα στον Ισημερινό να είναι εκείνη που ξεχωρίζει. Χωρίς τίτλο έχει μείνει για 7 χρόνια η «Σελεσάο», εξαιρετικά επικίνδυνη επιθετικά είναι η ομάδα του Ισημερινού. Σε φιλική αναμέτρηση, η Γαλλία απόψε θα κάνει τα… αποκαλυπτήριά της με αντίπαλο τη Σκωτία. Κόπα Αμέρικα

Βραζιλία – Ισημερινός
Στη μάχη ρίχνεται σήμερα η Σελεσάο για 34η φορά στην ιστορία της, έχοντας ως
μοναδικό στόχο να αφήσει στο παρελθόν το άσχημο κλίμα που επικρατεί μετά τις δύο
τελευταίες αποτυχημένες διοργανώσεις. Για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα επιστρατεύτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κάρλος Ντούνγκα που όμως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων της χώρας του. Η απουσία του σταρ Νεϊμάρ ρίχνει κατά πολύ την ποιότητα της ομάδας. Ότι δεν κατάφερε να κάνει στην περσινή διοργάνωση το Εκουαδόρ καλείται να πραγματοποιήσει φέτος, σε μια προσπάθεια να πιάσουν τόπο τα βήματα προόδου που έχει κάνει η εθνική ομάδα της χώρας. Ο Γκουστάβο Κιντέρος συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας και τα δείγματα γραφής στην προκριματική φάση του επερχόμενου Μουντιάλ είναι θετικότατα καθώς το Εκουαδόρ βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Εκτίμηση: Με πάθος και επιθετικό προσανατολισμό για να γιατρέψει τις πληγές από τις προηγούμενες διοργανώσεις θα παίξει η Βραζιλία. Ικανότατο το επιθετικό δίδυμο του Εκουαδόρ που βρίσκει δίχτυα με σχετική ευκολία. Προβάδισμα στον άσο αλλά ιδανικότερη επιλογή αποτελεί το γκολ/γκολ.

Διεθνές φιλικό
Γαλλία – Σκωτία
Είναι η οικοδέσποινα του EURO και μόνο αυτό φτάνει για να ανεβάσει τις προσδοκίες του κόσμου της. Η ομάδα του Ντεσάν σήμερα έχει την πρόβα τζενεράλε, καθώς την επόμενη Παρασκευή είναι η πρεμιέρα, απέναντι στην Ρουμανία. Η ομάδα εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται για προετοιμασία στην Αυστρία, μακριά από όλα τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να έχει την απόλυτη ηρεμία. Στο τελευταία 9 φιλικά, είχε πολύ καλές επιδόσεις, κατορθώνοντας 8 νίκες και μόλις μια ήττα, αυτήν από την Αγγλία. Άφησε την Μάλτα όπου πέρασε τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας της η ομάδα του Στράχαν και βρίσκεται πλέον στο Μετς, όπου και θα δώσει το δεύτερο φιλικό της σε αυτό το διάστημα πριν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα οποία θα πάρει μέρος. Στη Μάλτα, πέρα από την προετοιμασία έδωσε και φιλικό παιχνίδι κόντρα στους Ιταλούς, στο οποίο δεν είχε ιδιαίτερα καλή παρουσία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί δίκαια με 1-0. Πρώτη ήττα μετά από τέσσερα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα για τους Σκωτσέζους (3Ν-1Ι- 0Η).

Εκτίμηση: Οι Σκωτσέζοι παρουσιάστηκαν με αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι με την Ιταλία ενώ δεν έχουν κανέναν λόγο να παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια σήμερα. Οι Γάλλοι βάζουν και δέχονται με την ίδια ευκολία το τελευταίο καιρό, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο οι Σκωτσέζοι είναι ικανοί να σκοράρουν. Άσος με ασιατικό χάντικαπ (-1.5) στο 1.85.

Μπείτε εδώ και δείτε τις αναλύσεις του Κόπα Αμέρικα και των φιλικών αναμετρήσεων.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments