Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σκόραραν και για τον …Αλεξανδρή!

Σκόραραν και για τον …Αλεξανδρή!

1
alexandris odigies
Dodekanisos

Παίζοντας σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς σε ένα παιχνίδι που δεν χρήσει ιδιαίτερης κριτικής, ο Ιάλυσος κέρδισε με 8-1 τον Ευαγόρα, με τον Αλέκο Αλεξανδρό να κάνει πετυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας.
Μόλις στο 1′, ο Παφιάκης, με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 4′, ο Σπάρταλης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Ευαγόρας στο 5′ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σμα, που εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση Μαλλιάκα και Κεφάλα (1-1), όμως η χαρά των “πρασίνων” δεν κράτησε πολύ, αφού ο Σπάρταλης, αφού πρώτα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 6′, στο 7′, με σουτ από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-1). Στο 13′, ο Μαριάς, με πλασέ, έκανε το 3-1, και ο Σπάρταλης στο 14′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, “γράφοντας” το 4-1.
Στην επανάληψη, ο Ιάλυσος συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο 51′, και πάλι ο Σπάρταλης, με πλασέ, έκανε το 5-1. Στο 57′, ήταν η σειρά του Δράκου να χριστεί σκόρερ, με σουτ από την περιοχή (6-1). Στο 70′, ο Παναγιώτης Σπάρταλης “ξαναχτύπησε”, με ψύχραιμο πλασέ (7-1), ενώ ο Μαριάς, στο 77′, με σουτ από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 8-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Καραγιάννης, με βοηθούς τις κ.κ. Βούλγαρη και Βασιλείου.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Δράκος, Μαριάς, Ρεκλείτης, Πελέκης (46′ Κρομύδας Γ.), Αμπελάς, Σπάρταλης, Σαχίνης, Σταυλάς (46′ Καρπαθάκης), Παφιάκης (65′ Κρομύδας Ν.)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Χρυσόπουλος, Βασιλόπουλος, Γκαμαλέτσος, Χατζηνικόλας, Κακολύρης, Πλασάτης, Σμας, Καμπουράκης, Γιοβάνη, Πετρόπουλος (46′ Χατζηνικόλας), Αλαφάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
10 years ago

A-N-O-D-O-S