Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σκοποβολή: Ξεκινάει ο αγώνας

Σκοποβολή: Ξεκινάει ο αγώνας

0
skopovoli
Dodekanisos

Υπό το βλέμμα σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της σκοποβολής ξεκινάει αύριο ο 1ος  διασυλλογικός αγώνας σκοποβολής 1ης  κατηγορίας στο Δημοτικό Σκοπευτήριο της Ρόδου. Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας σκοποβολής που φιλοξενεί το νησί μας μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Αγώνων Νήσων του 2007 και οι προσδοκίες για την επιτυχία του συγκεκριμένου event είναι μεγάλες.
Οι προσωπικότητες από το χώρο της Σκοποβολής έχουν αρχίσει να φτάνουν στο νησί μας, και συγκεκριμένα στη Ρόδο βρίσκεται η διεθνής κριτής Πηνελόπη Νινιού. Από πλευράς της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, το «παρών» θα δώσει ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αλέξανδρος Δημακάκος, ο οποίος κατέχει και τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.
Μέχρι στιγμής οι διοργανωτές είναι ικανοποιημένοι από τον αριθμό των συμμετεχόντων που έχουν δηλώσει την επιθυμία να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο αγώνα. Την παράσταση ωστόσο, αναμένεται να «κλέψουν» οι δύο διεθνείς με την εθνική ομάδα σκοποβολής, Σταυρούλα Μιχελάκου και Χαράλαμπος Καπόκας. Και οι δύο αθλητές συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σμύρνης πριν από ένα μήνα, όπου μάλιστα η Μιχελάκου κατέλαβε την 5η  θέση στο Πιστόλι. Από τις 25 συμμετοχές που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, περίπου 20 σκοπευτές είναι από τη Ρόδο, ενώ ο τελικός αριθμός των σκοπευτών που θα πάρουν μέρος αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα το πρωί.
Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:
Σάββατο
-Αφίξεις ΑΤ/ΑΠ
-Προπόνηση: 09:00-13:00
-Τεχνική σύσκεψη: 13:00 στο σκοπευτήριο.
-Έλεγχος εξοπλισμού 15:30
-Αγώνας 16:00-19:00
Κυριακή
-ΑΤ/ΑΠ 09:30πμ.
-Έλεγχος εξοπλισμού 10:00-13:00
-Απονομές 13:30

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments