Σκοποβολή: Test event στ’ Αφάντου

Με τη συμμετοχή 24 σκοπευτών, κυρίως από τη Ρόδο και την Αθήνα, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Compak Sporting στο σκοπευτήριο Πήλινων Στόχων της Ρόδου.
Ο αγώνας αυτός είχε και το ρόλο του test event για το διεθνή αγώνα Compak Sporting που θα διεξαχθεί το Μάιο στο ίδιο σκοπευτήριο, με την ονομασία “Grand Prix of Greece” που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή αθλητών του αγωνίσματος από διάφορες χώρες, ειδικά από την Κύπρο που θα συμμετάσχει με ιδιαίτερα πολυάριθμη αποστολή.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, νικητής στην κατηγορία ανδρών αναδείχτηκε ο Γεώργιος Ψυλλάκης (ΠΑΡΝΗΣ) με επίδοση 87/100. Δεύτερος ο Βασίλειος Σοφιανόπουλος (ΟΣΔΩΔ) με 86/100 και τρίτος ο Αθανάσιος Αδαμόπουλος (ΑΘΛΟΣ) με 77/100. Στην κατηγορία των βετεράνων, νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτριος Πιστολάς με επίδοση (74/100) και στην κατηγορία εφήβων ο Ιωάννης Κανταρτζης (ΑΡΤ ΚΩ) από το νησί της Κω, με επίδοση με (51/100). Στον αγώνα συμμετείχαν και οι προπονητές Μπάμπης Αιγινίτης και Λεωνίδας Μητσιάλης, εκτός συναγωνισμού, στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών τους για το Grand Prix.
Ο Πανελληνιονίκης Γιώργος Ψυλλάκης, πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας και kick boxing, ασχολείται με τη σκοποβολή μόλις δύο χρόνια, αλλά έχει ήδη αποσπάσει πολυάριθμες διακρίσεις. Προπονείται με την αγωνιστική ομάδα sporting του Λεωνίδα Μητσιάλη. Ο δεύτερος Βασίλης Σοφιανόπουλος τον γνωρίζουμε ως αθλητή του Τραπ χρόνια στην Α κατηγορία με πολλές διακρίσεις, τώρα και στο sporting.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments