Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σκοποβολή: Επιθεώρηση στ’ Αφάντου

Σκοποβολή: Επιθεώρηση στ’ Αφάντου

0
skopovoli_kapodistriou
Dodekanisos

Στη Ρόδο ήρθε ο πρόεδρος της ΣΚΟΕ Παύλος Κανελλάκης (συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Αλέκο Δημακάκο) και επισκέφθηκε το Σκοπευτήριο Ρόδου. Οι δυο άνδρες επιθεώρησαν τα πραγματοποιούμενα συμπληρωματικά έργα, που είναι απαραίτητα για την διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για τις 6-8 Μαΐου 2011 Διεθνούς Αγώνα “Grand Prix of Greece Compak Sporting”. Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κυνηγετικής Σκοποβολής (FITASC).
Ο κ. Κανελλάκης, έδωσε οδηγίες τόσο για την επίσπευση των έργων όσο και για όλα τα θέματα που αφορούν την οργάνωση και διεξαγωγή του διεθνούς αγώνα, προκειμένου, όντας ο πρώτος που διοργανώνεται στην Ελλάδα, να είναι πλήρως επιτυχής. Στην προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα συμμετέχουν, με υπόδειξη και της FITASC, και μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας που έχουν γνώση και εμπειρία στα αθλήματα FITASC. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα είναι ο πρώην Δήμαρχος Αφάντου και νυν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ρόδου Σάββας Διακοσταματίου και μέλη: Λουκάς Ψημολοφίτης μέλος της επιτροπής Compak Sporting της FITASC και Κώστας Γιαννακός Πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Σκοπευτών Δωδεκανήσου.
Ο πρόεδρος της ΣΚΟΕ Π. Κανελλάκης δεσμεύτηκε ότι, κατά την ημερομηνία διεξαγωγής του επίσημου αγώνα 7-8 Μαΐου 2011 αλλά και στις 8-9 Απριλίου 2011, που θα διεξαχθεί Πανελλήνιος Αγώνας Compak Sporting ως Test Event, δεν θα προγραμματισθούν και δεν θα διεξαχθούν αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος πήλινου στόχου. Στις 26-28 Ιανουαρίου θα λάβει χώρα στην Ρόδο σεμινάριο εκπαίδευσης- προετοιμασίας διαιτητών-κριτών από τον κ. Ψημολοφίτη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments