Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Σκόνταψε» ο ΑΕΡΑ

«Σκόνταψε» ο ΑΕΡΑ

6
kleanthis aera
Dodekanisos

Με ισοπαλία 1-1 τελείωσε το παιχνίδι στο γήπεδο Παραδεισίου ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον ΑΕΡΑ. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο αλλά ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ (0-1) από το 10΄ με κοντινή κεφαλιά του Ν. Νικολή και αφού προηγήθηκε κεφαλιά του Τσαγγάρη στο οριζόντιο δοκάρι του Χειμωνέττου. Οι γηπεδούχοι απάντησαν (1-1) στο 33΄ με εύστοχο πέναλτι του Κ.Καλημέρη, το οποίο κέρδισε ο Χατζησάββας σε ανατροπή που του έγινε από τον Γαργάλη. Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη αλλά δεν βρήκαν στόχο ακόμα και από τα 11μ όταν κέρδισαν πέναλτι.
48′ Μετά από σέντρα του Τσαγγάρη από δεξιά, ο Λυριστής Μ. πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να «γλείφει» το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου.
60′ Η εκτέλεση φάουλ του Λυριστή Μ. έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.
80′ Ο Τσαγγάρης έκανε την κοντινή κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Καρίκη. Ο διαιτητής θεωρώντας πως ο παίκτης του Α.Ε.Ρ.Α. ήταν σε προφανή θέση για γκολ έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Κλεάνθη. Εκείνη την στιγμή δημιουργήθηκε ένταση, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται έντονα και να υπάρχει ολιγόλεπτη διακοπή. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, ο Τσετιροκλής ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, όμως ο Χειμωνέττος έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και έδιωξε την μπάλα.
Διαιτησία: Κόλλιας – Καρκαλιανίδης – Τσιγάρας.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Σορωνιάτης, Κορκίδας, Καρίκης, Καλημέρης Ι., Γιαννίκος, Ατσίδης, Πολυμένωφ, Χατζησάββας (67′ Κουνδουράκης), Καλημέρης Κ., Μήτρου (93′ Γρηγοριάδης)
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Δανάς, Γαργάλης (46′ Φωτεινής), Κατσιδώνης, Παϊζάνος, Τσετιροκλής, Πλύγκος, Τσαγγάρης, Λυριστής Μ. (75′ Κανατάς), Νικολής Ν. (61′ Λυριστής Θ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
alaska
alaska
10 years ago

Mia enimerosi gia tn kairo meta to x tou aera..loipon apo triti sta afantou kai stis kalithies tha exei -5 kai kato stin rodo kai sigkekrimena sto gipedo tou diagora i thermokrasia tha ftasei stous -9 opote valte gantakia kai skoufakia mn mas kriosete … kalispera kai kali vradia pelates mas… 🙂

Tifozi Diagoras
Tifozi Diagoras
10 years ago

a re mpazo!

alaska
alaska
10 years ago

mori tifozena leo tpt psemata ??? ante psofiastou

nikos
nikos
10 years ago

paidia thn trith sto paixnidi IALISOS-leros tha poloyntai skoyfakia kai kaskol giati erxetai poly kryo etsi mas plhroforise h Ε.Μ.Υ. kai apo oti ΑΚΟΥΣΑΜΕ tha ΚΣΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ -5 tha ftasei kai -9 gia kapoioys.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΥΟΣΕΤΕ

Aris
Aris
10 years ago

Μάθε πρώτα να γραφεις ανορθογραφε βλάκα

xaxaxax
xaxaxax
10 years ago

Αλαξτε ολοι εδρα και πατε εμπονα π ειναι ο ατταβυρος κοντα και εχει μειον