Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Σκλήβας: “Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”

Σκλήβας: “Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”

0
Dodekanisos

Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) κόντρα στον Πανελευσινιακό, προετοιμάζεται ο Γ.Σ. Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν δύσκολη αποστολή, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

Ο Αντώνης Σκλήβας μίλησε για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00) με τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία ιστορική και παραδοσιακή έδρα, όπως είναι αυτή του Πανελευσινιακού.

Δουλεύουμε σκληρά για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αντιπάλους μας. Θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, που διαθέτει ένα κράμα εμπειρίας και ταλέντου. Θέλουμε να περιορίσουμε τα ατού του Πανελευσινιακού, όπως είναι ο Νίκου και ο Ρεκουνιώτης, κάτι που θα είναι καθοριστικό για να φύγουμε νικητές. Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι εξαιρετικοί αθλητές και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα για να μπορέσουμε να ελπίζουμε στη νίκη».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments