Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Σκληρή ήττα για Κολοσσό στον Χολαργό!

Σκληρή ήττα για Κολοσσό στον Χολαργό!

0
Dodekanisos

Την δεύτερη του ήττα γνώρισε ο Κολοσσός Ρόδου στην 2η μόλις αγωνιστική της Α1 Basket League. Η ήττα ήταν και πάλι βαριά αποδεικνύοντας ότι τα λάθη που έγιναν στην άμυνα στην πρώτη αγωνιστική δεν ήταν τυχαία. Αυτή την φορά οι «θαλασσί» γνώρισαν την ήττα με 74-60, από τον «πρώην» τους, τον Άρη Λυκογιάννη.

Το πρόβλημα για τον Κολοσσό αυτή την φορά εντοπίζεται στην άμυνα κάτω από το καλάθι και γενικότερα στον χώρο των δύο πόντων, αφού εμπόδισαν εντυπωσιακά τους αντιπάλους τους να πάρουν έξτρα…πόντους έξω από την περιφέρεια.Συγκεκριμένα, η ομάδα του Χολαργού αστόχησε και στα 12 τρίποντα που επιχείρησε, ενώ στα δίποντα είχε το απίθανο ποσοστό του 71% ευστοχίας, με 30/42 εύστοχα σουτ. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων για σήμερα , Κολοσσού, τα 9 τρίποντα στα 26 σουτ που επιχείρησαν δεν άλλαξαν τίποτα αλλά ούτε και τα 11 στα 22 σουτ που έγιναν μέσα στην περιφέρεια.

Πολύ δυνατός παρουσίαστηκε, ωστόσο κάτω από το καλάθι η γηπεδούχος ομάδα, με τον Χολαργό να μαζεύει 31 ριμπάουντ σε αντίθεση με την ομάδα του Νίκου Βετούλα που κέρδισε στον αέρα τις 17.

Ο Κολοσσός ευτύχησε να προηγηθεί μονάχα για 4 περίπου λεπτά στην αναμέτρηση, σε αντίθεση με τον Χολαργό που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και είχε το προβάδισμα για 32:26 ολόκληρα λεπτά, σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια, δηλαδή του παιχνιδιού.

Αυτό επρόκειτο για το ιστορικότερο παιχνίδι της ιστορίας του Χολαργού, αφού η ομάδα της συνοικίας των Αθηνών, έπαιξε για πρώτη της φορά στην έδρα της στην Α1, την κορυφαία της τάξεως κατηγορία της χώρας μας στο άθλημα.

Μετά και το πέρας της αγωνιστικής αυτής, ο Κολοσσός με 2/2 ήττες φιγουράρει στην τελευταία θέση, έχοντας δεχθεί 157 πόντους.

1η περίοδος 2η περίοδος 3η περίοδος 4η περίοδος
19
19
18
14
19
19
18
8

 

Χολαργός (Λυκογιάννης): Φιτζπάτρικ 4, Γιάνκοβιτς 11, Οκερεαφόρ 4, Αγκμπελέσε 17, Λαβ 7, Κώττας 2, Καμπερίδης 6, Σπυριδωνίδης 7, Σκουλίδας, Χόκινς 8, Ντόρσεϊ 8

Κολοσσός Ρόδου (Βετούλας): Δημάκος 7(1), Άσκα 9, Ντιγκς 16 (3), Κέμπτον 8 (1), Μπράουνινγκ 8 (2), Μαυροειδής 7, Γεωργάκης, Μπιλλής, Γεωργαλλής, Αγγελάκος, Παπαδάκης, Ντουρέν 4

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments