Αρχική Videos Σκληρή ανάρτηση Μεντβέντεφ, “η Ουκρανία θα πάψει να υπάρχει”

Σκληρή ανάρτηση Μεντβέντεφ, “η Ουκρανία θα πάψει να υπάρχει”

0

Νέα σκληρή ανάρτηση που προκαλεί αντιδράσεις έκανε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο ίδιος ανέφερε ότι «κανείς στον κόσμο δεν χρειάζεται την Ουκρανία», επομένως θα πάψει να υπάρχει. Η ανάρτηση, με τίτλο “Γιατί η Ουκρανία θα πάψει να υπάρχει; Επειδή κανείς δεν τη χρειάζεται”, χωρίζεται σε έξι μέρη, στα οποία ο Μεντβέντεφ εξηγεί γιατί το ουκρανικό κράτος δεν χρειάζεται στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, την Ασία, τη Ρωσία και , τέλος, στον ίδιο τον Ουκρανικό λαό.

Μιλώντας ειδικά για την Ευρώπη, ο Μεντβέντεφ είπε ότι «η προσπάθεια να τεθούν τα νεαρά ουκρανικά παράσιτα που ρουφούν αίμα από τον λαιμό της εξαθλιωμένης ΕΕ θα γίνει η τελική πτώση της προηγουμένως βασιλικής, αλλά τώρα εξαθλιωμένης, λόγω εκφυλισμού, Ευρώπης».

Για την Αμερική είπε πως «ο αμερικανικός λαός αργά ή γρήγορα θα φέρει το πολιτικό του κατεστημένο για να απαντήσει γιατί είναι απασχολημένο με μια χώρα άγνωστη σε αυτούς, αντί για εσωτερικά αμερικανικά ζητήματα», είπε ο Μεντβέντεφ. «Οι κανονικοί Αμερικανοί δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι είναι η Ουκρανία και πού βρίσκεται. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα μπορούσαν καν να εντοπίσουν αμέσως αυτό το κράτος στον χάρτη», σημείωσε ο Μεντβέντεφ. Όσο για άλλα μέρη του κόσμου, ο Μεντβέντεφ πιστεύει ότι «τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που ξοδεύουν οι ΗΠΑ σε άσκοπες μάχες κάπου στην Ουκρανία, θα ήταν αρκετά για να χρηματοδοτήσουν πολλά προγράμματα, με στόχο την κοινωνική ανάπτυξη των κρατών της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments