Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σκληρή ανακοίνωση του Ατρομήτου

Σκληρή ανακοίνωση του Ατρομήτου

3
atromitos pas
Dodekanisos

Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τον υποβιβασμό της ομάδας, εξέδωσε η διοίκηση του Ατρομήτου Διμυλιάς. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Μετά από ένα βασανιστικό Πρωτάθλημα επτά και πλέον μηνών με συνεχόμενες εμβόλιμες αγωνιστικές τις οποίες δεν ζούμε ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο, η ομάδα μας υποβιβάστηκε στην Γ Κατηγορία μετά από ένα χρόνο.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι που υποβιβαστήκαμε από το πιο βρώμικο Πρωτάθλημα των τελευταίων τριάντα ετών. Αναγνωρίζουμε τα δικά μας λάθη, όσον αφορά την διαχείριση του ρόστερ και το κακό φινάλε στην κατηγορία, όμως πέφτουμε ηθικά και έντιμα έχοντας μόλις μια κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και ένα κερδισμένο πέναλτυ σε όλη τη σεζόν. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει πως για να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, γεμάτα ταμεία και δικό σου γήπεδο. Εμείς δυστυχώς διαθέταμε μόνο το πρώτο και αρκετή διάθεση να ψάξουμε το δεύτερο.

Γνωρίζουμε πως αγνοήσαμε την λέξη νίκη τις τελευταίες 11 αγωνιστικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να καυτηριάσουμε και το πως έφτασαν οι αντίπαλοι μας σε αυτή την βαθμολογική θέση, ενώ στο τέλος του πρώτου γύρου ήταν πολύ χαμηλότερα. Πιθανότατα είχαν στον πάγκο προπονητές με μαγικά ραβδιά και ξαφνικά έγιναν υπερομάδες. Βέβαια δεν φταίνε αυτοί, ο κάθε ένας προσπαθεί να σώσει την ομάδα του με κάθε τρόπο.

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή και την διοίκηση του Αγίου Λουκά για την έντιμη προσπάθεια που κατέβαλαν και απέδειξαν πως ένα Πρωτάθλημα δεν σε κάνει μεγάλη και ιστορική ομάδα. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή της Ομόνοιας Γενναδίου, Χρήστο Καλαϊντζίδη ο οποίος δεν σεβάστηκε ούτε τις στιγμές δόξας που έζησε στην Διμυλιά κατακτώντας δύο πρωταθλήματα. Να ναι καλά το πορτοφόλι. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η φετινή τους κατάντια θα τους αποβάλει γρήγορα από το χώρο γιατί το Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο δεν τους χρειάζεται. Όσο κι αν προσπαθήσουν να μας πείσουν για το αντίθετο, ο κόσμος είδε και υπάρχουν και ντοκουμέντα αν χρειαστεί.

Το πιο πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν στην Ένωση Ποδοσφαιριστών Σωματείων Δωδεκανήσου και στον Σύνδεσμο διαιτητών που πήραν το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω. Είναι ντροπή να υπάρχει στην ΕΠΣΔ άνθρωπος σαν τον κύριο Καλαθενό, που εμφανιζόταν δια μαγείας μπροστά μας σε όλα τα τελευταία ματς. Πως γίνεται να είσαι μέλος της Ένωσης και να κάνεις τα αδύνατα-δυνατά για να σώσεις την ομάδα του χωριού σου. Δυστυχώς οι δικοί μας χωριανοί παράγοντες, ήθελαν να υποβιβαστούμε. Ο κύριος Καλαθενός να είναι σίγουρος πως από εδώ και πέρα άνοιξε με λάθος άτομα πόλεμο.

Εκείνο που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε είναι πως γιατί οι τελευταίοι αντίπαλοι μας είχαν ενημέρωση από την Ένωση και τους παρατηρητές πως θα προβιβαστούν στην Α Κατηγορία. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα κάνουμε προσφυγή αν έστω και μια ομάδα εκτός προκήρυξης ανέβει κατηγορία. Τους παραμύθιασαν και τα παπαγαλάκια, αλλά ήταν δικαίωμα τους να μην ανοίξουν τα πόδια όπως έκαναν κάποιοι άλλοι.

Θέλουμε να γνωρίζει όλος ο κόσμος πως ο Ατρόμητος Διμυλιάς δεν θα διαλύσει από έναν προγραμματισμένο από κάποιους υποβιβασμό. Θα μας βρουν πιο ενωμένους και πιο δυνατούς από ποτέ. Θα διορθώσουμε τα δικά μας λάθη και ελπίζουμε τα καθαρά σωματεία να μην υποπέσουν στο ίδιο λάθος σε λίγους μήνες.

Τέλος να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βαθύ της καρδιάς μας την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ακουσίλαου Φανών για όλη τους την στήριξη και την φιλοξενία κατά την διάρκεια της σεζόν. Όπως κάποιοι είδαν, βρεθήκαμε στο ίδιο γήπεδο, αλλά παίξαμε δύο παιχνίδια στα ίσα. Να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας που πάλεψαν μέχρι την τελευταία αγωνιστική κόντρα σε θεούς και δαίμονες.

Υ.Γ Κύριε Κάπρο μήπως πρέπει να σας προβληματίζουν τα όσα γίνονται στον σύνδεσμο διαιτητών;

Υ.Γ 2 Που πήγε τέλος πάντων ο καρδιογράφος χωρίς να γίνει διάρρηξη. Μπορείτε να μας απαντήσετε Κύριε αντικειμενικέ Καλαθενέ η θα κρυφτείτε πίσω από τα δάχτυλο σας όπως κάνετε ένα χρόνο τώρα;

Υ.Γ 3 Ο προπονητής που οι ποδοσφαιριστές του δηλώσουν δημόσια μέσω Facebook ότι έδωσαν παιχνίδι στον Ηρακλή Λάρδου, παραιτείται μόνο από ντροπή!

Υ.Γ 4 Ποιος είναι τέλος πάντων Πρόεδρος σε αυτή την ΕΠΣΔ

Υ.Γ 5 Τέτοια δικαίωση δεν έχει ξαναγίνει. Μάσσαρι (Καμπαστάνας), Αρχίπολη (Τσακίρης) και Διμυλιά (Κάτρης) δεν είναι μαζί μας, θα υποβιβαστούν.

Εκ του Δ.Σ

Α.Σ Ατρόμητος Διμυλίας»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ELEOS
ELEOS
10 years ago

Μας εχετε πριξει πια με τις διλωσεις σας..σας βαρεθηκε η ροδος ολοι,ολες η κατηγοριες απο το παιδικο ως και το ανδρικο….σας αξιζει να ειστε εκει στην Γ’ τωρα οτι και να λετε και να φωναζετε δεν θα αλαξετε τιποτα…

panos
panos
10 years ago

re atromite afou den sas aksizei na eistai stin b katigoria ti moukrizete oli tin ora kia fonazete afou den kanete gia tin b gia tin g kali 8a eistai kai ama eixate omada opos lete teleftea agonistiki giati dne nikousate tin salako gia na menatai stin katigoria apo auto to paixnisdi fanike oti den eixate omada i salakos nomizes kai epeze gia tin katigoria kai oxi eseis i salakos epeze me pa8os

Τρένο
Τρένο
10 years ago

Ρε Ατρόμητε σου έφταιξε η Ομόνοια κ ο Άγιος δηλ η καταβια ήταν κακή ομάδα η μήπως τα απόλλωνα ;;;κ αν επαιφτε ο η θύελλα η λαρδος θα έκανες ένσταση;κ όσο για τα μασσαρι κ τον εθνικό ήταν οι χειρότερες ομάδες της κατηγορίας όπως ήσουν κ εσυ !!!φτιαξε πρώτα ομάδα κ μετα ξεκινά να κατηγορεις!!