Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σκέφτονται την επόμενη ημέρα

Σκέφτονται την επόμενη ημέρα

0
diagoras_ilioupoli1
Dodekanisos
Στον Διαγόρα οι πάντες άρχισαν να σκέπτονται το μέλλον της ομάδας, καθώς η χρονιά δεν τελειώνει κατά τον καλύτερο τρόπο για τους κυανέρυθρους. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα με τα Τρίκαλα, ο Διαγόρας τερματίζει στην έβδομη θέση και εκτός των πλέη οφ που οδηγούν στην Σούπερ Λίγκα .
Αυτό που απασχολεί τον παραγοντικό κόσμο αλλά και το φίλαθλο κοινό της ομάδας, είναι αν τελικά ο γηραιός της πόλης μας θα ορθοποδήσει μετά την λήξη του φετινού πρωταθλήματος και θα μπορέσει να κινηθεί γρήγορα, όπως έγινε και πέρυσι, για να μπορέσει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα συναγωνισθεί εκείνες που θα υποβιβασθούν από την Σούπερ Λίγκα, αλλά κι εκείνες που μένοντας φέτος στην football league, θα κοιτάξουν να πρωταγωνιστήσουν τη νέα περίοδο εφόσον τα οικονομικά τους το επιτρέψουν.
Στον Διαγόρα «κλειδί» αποτελεί η παραμονή η όχι του Κώστα Χρυσοχοϊδη στην ομάδα. Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πώς θέλει να παραμείνει στην ομάδα, είτε σαν στρατιώτης, είτε σαν στρατηγός. Ωστόσο οι τάσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι δυο
-Η πρώτη θέλει την παραμονή του Κώστα Χρυσοχοϊδη στο τιμόνι, να εξυγιαίνει τον Διαγόρα , να βρίσκει συνεργάτες, αλλά και ο γηραιός να προχωράει χωρίς να παρεκλείνει της πορείας του.
-Υπάρχουν όμως αντιδράσεις προς το πρόσωπο του, κύρια από την πλευρά των φιλάθλων, μια μερίδα των οποίων τον θεωρεί υπεύθυνο, για το ότι δεν κυνήγησε ο Διαγόρας την Σούπερ Λίγκα, αλλά και γιατί έχει αφήσει με πολλά οικονομικά προβλήματα τους παίκτες της ομάδας.
Εξαιτίας των αντιδράσεων αυτών, υπάρχει έντονος προβληματισμός στην πλευρά του μεγαλομετόχου, ο οποίος σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα αποφασίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος αν θα μείνει στην ομάδα. Η απόφαση είναι καθαρά δικιά του, παρά το γεγονός πώς ο ίδιος θέλει τον εαυτό του να είναι πάντα στον Διαγόρα «είτε σαν στρατιώτης είτε σαν στρατηγός»  όπως δήλωσε.
Η αλήθεια είναι πώς έχει βάλει όλα αυτά τα χρόνια βαθειά το χέρι στην τσέπη στηρίζοντας ανελλιπώς την προσπάθεια της ομάδας κάθε χρόνο.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Πέτρου Ρουτζιέρη με τους παίκτες , οι επτά κυανέρυθροι που έμειναν στην Αθήνα μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αναμένονται το Σαββατοκύριακο στην Ρόδο, για να δώσουν οι έξι από αυτούς το παρόν, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα.
Υπενθυμίζεται πώς στην Αθήνα έμειναν οι Φώτης Γεωργίου, Χάρης Ταμπάσης, Νίκος Χατζόπουλος, Στάθης Προβατίδης, Νίκος Πλάτανος, Απόστολος Σκόνδρας, και Τάσος Χριστοφιλέας. Από τους πιο πάνω, δεν θα αγωνισθεί φυσικά ο τραυματίας Χάρης Ταμπάσης, ενώ εκτός αγώνα θα μείνει αφού είναι τιμωρημένος και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το μάτς ο Γιώργος Πουλόπουλος.

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments