Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Σκέφτεστε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας; Συμβουλές για το...

Σκέφτεστε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας; Συμβουλές για το πως να το πετύχετε

0
Dodekanisos

Σίγουρα έχουν περάσει από το μυαλό σας, έστω και μια φορά, τα χρώματα που μπορείτε να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας και να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι έτοιμα για τέτοιου είδους αλλαγές. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι απότομες αλλαγές μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σας και να τους δημιουργήσουνφθορά, η οποία για να διορθωθεί θέλει χρόνο και προσπάθεια. Πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι αρκετά υγιή για να διαχειριστούν τις τεχνικές χρωματισμού. Για αυτό θα πρέπει να φροντίζετε τα μαλλιά σας έτσι ώστε να είναι δυνατά από τις ρίζες και να χρησιμοποιείτε επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών, π.χ. προϊόντα της εταιρείας Olaplex https://romylos.gr/collections/olaplex.

Μια θεραπεία την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε στα ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι η κερατίνη. Σε πολλά κομμωτήρια της περιοχής σας θα βρείτε διαθέσιμη την υπηρεσία αυτή (π.χ. κομμωτήρια Αγία Παρασκευή) και μάλιστα μπορείτε να αναζητήσετε μια από τις καλύτερες θεραπείες κερατίνης βλέποντας αισθητή διαφορά στη υγεία και την ποιότητα των μαλλιών σας σε μόλις μια εφαρμογή. Επιπλέον, η επιλογή του σωστού επαγγελματία κομμωτή κάνει μεγάλη διαφορά. Η επιλογή του σωστού colorhairexpertθα οδηγήσει σε μεγαλύτερη διάρκεια χρώματος, αλλά επιπλέον θα χρησιμοποιεί και μια σειρά ποιοτικών προϊόντων τα οποία δεν θα καταστρέφουν την τρίχα. Αυτές οι δύο παράμετροι θα μειώσουν το ενδεχόμενο καταστροφής της τρίχας και θα διατηρήσουν τα μαλλιά σας απαλά και υγιή.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές χρωματισμού και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τα μαλλιά σας. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε την ασφαλή οδό των κλασικών χρωμάτων, ωστόσο η εμπειρία, οι γνώσεις και η ποικιλία προϊόντων που διαθέτει ο colorhairexertθα σας δώσουν μια ποικιλία σύγχρονων και μοντέρνων επιλογών για να επιλέξετε.

Ένας άλλος παράγοντας που είναι πολύ επιβλαβής για τα βαμμένα μαλλιά είναι το φως του ήλιου. Έτσι, κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι, ακόμη και αν το φως της ημέρας δεν είναι πολύ δυνατό ή άμεσο, βεβαιωθείτε ότι θα καλύψετε τα μαλλιά σας με ένα καπέλο ή ένα μαντήλι. Τέλος, μην πλένετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά. Κατά το λούσιμο των μαλλιών σας, ξεπλύνετε με κρύο νερό αντί να λούζεστε με ζεστό. Η βαφή ξεθωριάζει καθώς λούζετε τα μαλλιά σας, ειδικότερα αν έχετε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο. Εξαιτίας αυτού, προσπαθήστε να περιορίσετε το πώς πλένετε τα μαλλιά σας και να έχετε κατά νου να χρησιμοποιήσετε  σαμπουάν και μαλακτικό που ενισχύει το χρώμα. Η απλή τήρηση αυτών των λίγων κανόνων και προτάσεων θα διασφαλίσει ότι τα μαλλιά σας παραμένουν υγιή, λαμπερά και με έντονο χρώμα, ακόμα περισσότερο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments