Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σκάκι: Ξεκινάει το 8ο Grand Prix το προσεχές Σάββατο

Σκάκι: Ξεκινάει το 8ο Grand Prix το προσεχές Σάββατο

0
Dodekanisos

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου “Ιππότης” ανακοινώνει το 1ο τουρνουά του 8ου Grand Prix για την σκακιστική χρονιά 2021-2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στην έδρα του “Ιππότη” επί της Πίνδου 1, Ρόδος με ώρα έναρξης 17.00.
Στο grand prix δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες επιπέδων step 1, 2 και 3 από όλα τα σκακιστικά τμήματα του νησιού. Οι αθλητές κάθε επιπέδου συναγωνίζονται μεταξύ τους ανά επίπεδο σε ένα τουρνουά 5 γύρων (3 γύροι το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και 2 το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου).

Τα επίπεδα 2 και 3 αγωνίζονται με χρόνο 10 λεπτά + 5 επιπλέον δευτερόλεπτα κάθε φορά που ο παίκτης πατάει το χρονόμετρό του. Το 1ο επίπεδο αγωνίζεται χωρίς χρόνο.
Αυτό το τουρνουά είναι μία ευκαιρία να γνωρισθούν και να αγωνισθούν οι αθλητές μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του νησιού, καθώς και να αποκτήσουν εμπειρίες και να γνωρίσουν νέες τεχνικές. Σε όλους τους μικρούς αθλητές θα απονεμηθούν μετάλλια για την προσπάθεια που θα καταβάλουν.

Παράβολο συμμετοχής 5 ευρώ. Η είσοδος στο χώρο των αγώνων θα γίνεται με την επίδειξη δήλωσης αυτοδιαγνωστικού test covid, η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική. Οι γονείς και οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να παραμένουν εντός της αίθουσας. Πληροφορίες-ερωτήσεις στο email cc.ippotis@gmail.com

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments