Αρχική Αθλητικά νέα «Σίριαλ» με τους τους ανεμβολίαστους στο Australian Open

«Σίριαλ» με τους τους ανεμβολίαστους στο Australian Open

0
Dodekanisos

Νέα τροπή παίρνει το «σίριαλ» με τους ανεμβολίαστους αθλητές στο Australian Open. Ειδικότερα, ο διευθυντής του τουρνουά, Κρέγκ Τίλεϊ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, υπάρχει πιθανότητα για ανεμβολίαστους τενίστες να αγωνισθούν στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ABC», ο Τίλεϊ εξήγησε τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο κορυφαίο τουρνουά της Μελβούρνης. «Για να είμαστε σαφείς, κανείς δεν μπορεί να παίξει στο Australian Open εάν δεν έχει εμβολιασθεί, είτε με διπλή δόση από τα αναφερόμενα εμβόλια, είτε με μία δόση Johnson & Johnson. Η μόνη άλλη πιθανή περίπτωση, είναι εάν έχει λάβει ιατρική εξαίρεση που έχει εκδοθεί από ιατρό αναγνωρισμένο από τις Αυστραλιανές αρχές», αποσαφήνισε ο Τίλεϊ.

Όσον αφορά την ιατρική εξαίρεση, αυτή η οποία πρέπει να δοθεί στους διοργανωτές, το αργότερο έως αύριο (Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου), θα επανεξετασθεί από ανεξάρτητο Αυστραλό ιατρό ή μέσω μιας ανεξάρτητης ομάδας ιατρικών εμπειρογνωμόνων. Θα αφορά, όσους έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό μετά τις 31 Ιουλίου 2021, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός μπορεί να αναβληθεί για έξι μήνες μετά την νόσηση, αλλά και εκείνους για τους οποίους υπάρχει σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια σε μια πρώτη δόση ενός εγκεκριμένου εμβολίου.

Τέλος, αναφερόμενος στην περίπτωση του Νόβακ Τζόκοβιτς και στην ένταξη του στον κατάλογο με τους συμμετέχοντες, ο Τίλεϊ, σχολίασε: «Είναι μόνο μια λίστα με τους παίκτες του ταμπλό. Και αυτό, δεν σημαίνει ότι θα είναι εκεί. Αυτό θα το ξέρουμε σε μερικές εβδομάδες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments