Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σίριαλ με εξελίξεις στα «ελάφια»

Σίριαλ με εξελίξεις στα «ελάφια»

6
DSC09919
Dodekanisos

Η υπόθεση της παραίτησης του Σάββα Ορφανίδη από τον πάγκο της Ρόδου εκκρεμούσε εδώ και δέκα ημέρες, και σήμερα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, λόγω της απαξίωσης που έδειξαν στο πρόσωπο του οι διοικούντες έκανε πράξη εκείνο για το οποίο τους είχε ενημερώσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην, πλέον, προπονητής των «ελαφιών» είχε θέσει εδώ και αρκετό καιρό ορισμένα θέματα επί τάπητος αλλά δεν εισακούστηκε όπως θα έπρεπε από την διοίκηση. Ωστόσο, και σαν να μην έφθανε μόνο αυτό, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. δεν κλήθηκε για να θέσει εκ νέου τους προβληματισμούς του και τα αιτήματα του αν θέλετε, για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Το ποτήρι ξεχείλισε και με τις απαντήσεις που του δόθηκαν, όταν ρώτησε γιατί δεν τον καλέσανε στην χθεσινή συνεδρίαση, όπου και πάλι δεν είχαν βρεθεί λύσεις για τα σοβαρά  προβλήματα που απασχολούσαν την ομάδα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά , ούτε καν του συνέστησαν να μην επιμείνει στην παραίτηση του ενώ μόνο ένα τηλεφώνημα δέχτηκε από ισχυρό πρόσωπο της διοίκησης αλλά ούτε και με αυτήν την παρέμβαση ικανοποιήθηκε ο πρώην προπονητής της Ρόδου. Πολλά τα θέματα και οι προβληματισμοί που είχε υποβάλλει στο Δ.Σ. ο  κ. Ορφανίδης και κάποια αφορούσαν τους παίκτες του αλλά και τον ίδιο, κάτι που τον έφερε στην υλοποίηση της απόφασης του να παραιτηθεί μετά και τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, με αποτέλεσμα σήμερα να υποβάλλει και επισήμως την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gate6
gate6
7 years ago

ta idia kai ta idia kai ta idia!!xmmmmm na kano mia ypothesi??delaportas kai orfanidis,kai tziviloglou se 10 meres ston foivo!!!

Νικόλαος Χωριανός
Νικόλαος Χωριανός
7 years ago

Και σωστά έπραξε. Διοίκηση της πλάκας με κανένα ίχνος σοβαρότητας για έναν τόσο ιστορικό σύλλογο.

Niaou
Niaou
7 years ago

Αρχίσατε να τρέμετε εκει στον Διαγορα;;
Με εισήγηση του προπονητη σας φυσικά ετοιμαστείτε να του τα σταξετε να ερθει σε εσας γιατι βλέπω να το ξανακάνετε το περσινό και προπέρσινο παρατραγουδο.

Pontikos
Pontikos
7 years ago

Esi NIAOU piase kanena pontiki prota k ase tous allous!!!!

rodos
rodos
7 years ago

Coach se eyxaristoume gia ola.Eisai elafi kai eisai mesa stis kardies mas.Ta prosopa allazoun alla aytoi pou einai pistoi paramenoun.sou euxomaste ta kalutera giati ta aksizeis.Me diafora o NO 1.

kostas diagoras
kostas diagoras
7 years ago

[quote name=”Niaou”]Αρχίσατε να τρέμετε εκει στον Διαγορα;;
Με εισήγηση του προπονητη σας φυσικά ετοιμαστείτε να του τα σταξετε να ερθει σε εσας γιατι βλέπω να το ξανακάνετε το περσινό και προπέρσινο παρατραγουδο.[/quote]
arakse ekei sto xorio sou esy re tyropita,se ligo erxete kai i seira sas.