Αρχική Αθλητικά νέα Σιμόνα Χάλεπ: «Είμαι εμβολιασμένη, δεν φοβάμαι τον κορονοϊό»

Σιμόνα Χάλεπ: «Είμαι εμβολιασμένη, δεν φοβάμαι τον κορονοϊό»

0
Dodekanisos

Η Ρουμάνα τενίστρια Σιμόνα Χάλεπ δήλωσε ότι δεν φοβάται τον κορονοϊό, καθώς είναι εμβολιασμένη. Μάλιστα απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους αθλητές/τριες του τένις να εμβολιαστούν

Η Σιμόνα Χάλεπ (Νο.12 στην κατάταξη της WTA) τόνισε πως δεν φοβάται, επειδή είναι πλήρως εμβολιασμένη μετά την πρώτη νίκη της στο Western & Southern Open στο Σινσινάτι. «Αισθάνομαι προστατευμένη. Προσέχω. Φοράω τη μάσκα όταν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω», συμπλήρωσε.

Η τοποθέτηση της Χάλεπ υπέρ το εμβολίου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τενίστας δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί εφόσον το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό. 

Η Χάλεπ είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό

Η Ρουμάνα τενίστρια, δεν είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για το US Open τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκε θετική στον ιό τον Οκτώβριο. «Γεια σε όλους. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετική στον Covid-19. Βρίσκομαι σε απομόνωση στο σπίτι και αναρρώνω καλά από μέτρια συμπτώματα. Αισθάνομαι καλά, θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί», είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Έκανε το εμβόλιο τον περασμένο Φεβρουάριο

Η Χάλεπ εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση τον περασμένο Φεβρουάριο. «Έκανα το εμβόλιο της Pfizer. Είμαι μια χαρά. Δεν έχω καμία παρενέργεια μέχρι τώρα. Είναι για το καλό όλων και γι’ αυτό αποφάσισα να το κάνω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η ATP όσο και η WTA έχουν συστήσει στους παίκτες να εμβολιαστούν. Η Χάλεπ υπογραμμίζει πως «εάν οι άνθρωποι μπορούν να εμβολιαστούν όλο και περισσότεροι, θα είναι καλύτερα. Επειδή δεν θα έχουμε περισσότερους περιορισμούς πια».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments