Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Σήμερα το φιλικό της Ρόδου με τον Κλεάνθη

Σήμερα το φιλικό της Ρόδου με τον Κλεάνθη

0
rodos_omadiki
Dodekanisos
Σε μια ακόμη δοκιμασία θα υποβάλλει ο τεχνικός Σάββας Ορφανίδης τα “ελάφια” καθώς το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής πήρε παράταση και υπολογίζεται να ξεκινήσει μέσα Νοέμβρη .Σήμερα λοιπόν στις 16:00 η ομάδα της Ρόδου θα πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα με τον Κλεάνθη στο Δημοτικό Σταδίο Διαγόρας Ρόδου. Ο Σάββας Ορφανίδης θα έχει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δει πιο από όλα ταιριάζει στην ομάδα ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη των υποχρεώσεων τους στο Περιφερειακό πρωτάθλημα , μια κατηγορία ιδιαίτερα δύσκολη.
Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε πως ο έμπειρος τεχνικός αντιμετωπίζει δύο σοβαρές απώλειες μια του Κώστα Γιορμπαλίδη που τραυματίστηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Αιολικό και από ότι φαίνεται ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός, και μια του Σκαρλάτου ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί.
Τέλος να σημειωθεί ότι το επόμενο φιλικό για τους “πράσινους” είναι προγραμματισμένο να γίνει τη Δευτέρα στις 16:00 στο Οικονομίδειο με την ομάδα του Ιάλυσου .
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments