Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σήμερα ο τελικός των ανδρών στο τουρνουά τένις PANAMA

Σήμερα ο τελικός των ανδρών στο τουρνουά τένις PANAMA

0
Dodekanisos

Το τρίτο κατά σειρά τουρνουά «Πάναμα» ολοκληρώνεται το Σάββατο 24 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού ομίλου αντισφαίρισης στο Καρακονερο .
Το εσωτερικό αυτό τουρνουά ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από τον αντιπρόεδρο του ομίλου και δωροθέτη του τουρνουά Γιάννη Σείτη .
Βασικό στοιχείο αυτού του τουρνουά διπλών είναι η κατάκτηση του τροπαίου του θρυλικού καπέλου PANAMA .
Τα καπέλα Panama είναι χειροποίητα καπέλα που φτιάχνονται στο Equador και χρησιμοποιήθηκαν αρχικά από αυτους που δούλευαν στην διάνοιξη της διώρυγας του Παναμά. Λέγετε οτι στα εγκάινια της δίωρυγας το 1913 δωρίστηκε ένα απο αυτά στον Πρόεδρο Ρούσβελτ, και έκτοτε προσφωνήθηκε απο τον ίδιο ως Panama Hat. Δροσερό, ελαφρύ και εύχρηστο, μια διαχρονική επιλογή που αγαπήθηκε και φορίεται απο τον Πάπα έως και Μπράντ Πίτ.
Μετά τις πρώτες δυο χρονιές του το τουρνουά PANAMA αναβαθμίστηκε έχοντας επιπλέον 2 Κατηγορίες . Για πρώτη φορά φέτος η κατηγορία Γυναικών και Ά κατηγορίας Ανδρών (άνδρες άνω των 14 με εμπειρία αγωνιστικού τενις) εντυπωσίασαν ευχάριστα τους φανατικούς θεατές που γέμιζαν τις κερκίδες των χωμάτινων γηπέδων κάθε απόγευμα για ένα μήνα .
Ο τελικός των γυναικών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 23 και οι φιναλίστ Πάππου Νανσυ-Καρποδίνη Μαρία καθώς και νικήτριες Γκεκα Ματίνα-Λάμπρου Σοφία καθήλωσαν τους θεατές σε ένα αγώνα περίπου 3 ωρών καθώς η νικήτρια ομάδα κρίθηκε στο tie break του τρίτου σετ.
Το Σάββατο στις 17:00 θα γίνει ο τελικός της Α κατηγορίας μεταξύ της έμπειρης ομάδας (Νο2 ταμπλό) των Μαρινάκη Ιάσωνα και Φώκιαλη Γιώργου εναντίον της ομάδας των junior αθλητών της αγωνιστικής Τσιγάρου Γιάννη και Πανάγου Ηλία .
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο τελικός της Β κατηγορίας ανάμεσα στους Σειτη Γιάννη-Εμμανουηλ Σταμάτη (Νο1 στο ταμπλό) και της ομάδας των Σουλούνια Γιώργου και Σμύρνη Γιώργου .
Οι απονομές και των τριών κατηγοριών θα γίνουν στις 20:30 και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο πάρτυ του ομολογουμένως πιο πετυχημένου τουρνουά του καλοκαιριού .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments