Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σημεία και τέρατα στην Πάτμο!

Σημεία και τέρατα στην Πάτμο!

5
mamis mixalis
Dodekanisos

Με εννιά ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάλιστα θα είναι από το Εφηβικό, απειλεί να «κατέβει» ο Καλυμνιακός στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Φοίβο Κρεμαστής στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου! Οι παράγοντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να το κάνουν αυτό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα έγιναν στο σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι τους στην Πάτμο με τον Ξάνθο (ηττήθηκαν με 3 – 1) για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (όμιλος νήσων ). Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Καλυμνιακού, στο 85’ και ενώ το σκορ ήταν 1 – 1, ο διαιτητής Μιχάλης Μάμμης έδωσε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και αποβάλλοντας και παίκτη της ομάδας τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο διαιτητής ενώ έγινε πέναλτι υπέρ του Ξάνθου  μάλλον άφησε πλεονέκτημα θεωρώντας πως ο συμπαίκτης του ποδοσφαιριστή που κέρδισε το πέναλτι θα σκοράρει. Ο τελευταίος όμως δεν τα κατάφερε καθώς σημάδεψε το δοκάρι! Αμέσως μετά εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο σύσσωμος ο πάγκος του Ξάνθου καθώς και ένας …φωτογράφος (!) με τον οποίο δημιουργήθηκε θέμα. Παράγοντες του Καλυμνιακού καταγγέλλουν ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο έμπαινε όποιος ήθελε, ακόμα και από τις κερκίδες και προπηλάκιζε τον διαιτητή! Το διαιτητικό τρίο προφανώς βλέποντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει, κατάφερε να αποσυρθεί στα αποδυτήρια. Ο διαιτητής ζήτησε να βγει όλος ο κόσμος από τον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσει το παιχνίδι όπως και έγινε μετά από αρκετή ώρα. Ο Μάμμη έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλλε και παίκτη του Καλυμνιακού με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να απειλούν ότι θα πάρουν την ομάδα και θα σηκωθούν να φύγουν! Τελικά το παιχνίδι επανάρχισε με το πέναλτι ενώ αμέσως μετά και ενώ οι παίκτες του Καλυμνιακού ουσιαστικά δεν έπαιζαν, επιτεύχθηκε και ένα τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους για να τελειώσει το παιχνίδι 3 – 1. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ξάνθο. Δεν είναι πάντως πρώτη φορά που τέτοιους είδους περιστατικά βίας γίνονται στην Πάτμο και κάποια στιγμή η ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα πρέπει να επιβληθεί πολύ σοβαρά επί του συγκεκριμένου θέματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sxetikos
sxetikos
11 years ago

Η ΕΠΣΔ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΜΟΝΟ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.
(ΨΥΛΛΑΚΗΣ,ΚΑΝΤΙΚΑΣ ,ΚΟΚΚΙΝΟΣ ,ΤΟΠΠΟΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΙΜΑΡΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ
ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ …………….

Dionusis Travlos
Dionusis Travlos
11 years ago

Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια σαν αντικειμενικος δημοσιογραφος,ενω λαβατε γνωση για τα γεγονοτα,σπευσατε να κατακρινετε φιλοξενια-ηθος-αγωνιστηκοτητα κ οτι θυμαστε οτι υπαρχει σε ενα ποδοσφαιρικο αγωνα..μηπως ομως εχετε αναρωτωθει για τυχον αναλογες συμπεριφορες εναντια στον ΞΑΝΘΟ;;απο παραγοντες-διαιτητες-κατεστημενο.Το αν ο Ξανθος παιζει κ διαικδικει κατι δεν θα το κρινετε κ δεν θα σας απολογηθουμε για ποιο λογο δεν “κατσαμε να χασουμε” οπως θα ηθελαν καποιοι.Παιζουμε για τους εαυτους μας κ για την ομαδα που θελετε να κρινετε,γιατι πιστευουμε στον αθλητισμο κ στη συνεχεια υπαρξης της ομαδας.ευχαριστουμε για το δικαιωμα να αναρτισετε κ τις 2 πλευρες αλλα εκτος απο τον Καλυμνιακο υπηρχε κ ο Ξανθος σημερα κ κερδισε γιατι το αξιζε.

Pc
Pc
11 years ago

Θα σου θυμισω “κυριε” απλως τα ευχαριστηρια που εχει δεχθει η ομαδα μας φετος απο τις υπολοιπες ομαδες για την φιλοξενια….θα σου θυμισω επισης πως οταν ο Ξανθος έπαιζε στη Ροδο με αλλες ομαδες(μεσα και εγω) ηταν παντα φιλαρακια με τους διαιτητες οι παικτες της αλλης ομαδας και ποτε δεν μιλουσαμε και βεβαια ουτε λογος για το χθεσινο τηλεφωνημα του κυριου Χατζημιχαλη ουτε και γνωριζουμε σε ποιον. Ενας παραγοντας σταματαει τη ροη του αγωνα για να δωσει το τηλεφωνο στο διαιτητη. Εισαι ξεφτιλας και εσυ που εγραψες το αρθρο οχι μονο επειδη το εγραψες αλλα επειδη δεν εκανες καν τον κοπο να μαθεις και απο την αλλη πλευρα τα γεγονοτα και ξεφτιλα οσοι υποστηριζουν οτι δεν αξιζαμε τη νικη σε αυτο τον αγωνα.

o kakos
o kakos
11 years ago

eki sti patmo den exoyn katalavi oti pezontas mpala kerdizis kai oxi me to etsi thelo .me apiles se diaitites,paragontes ,klotsies .gioyxa apo tin kerkida kai alla .distixos de eine etsi oi omades.i epsd prepi na to di to thema.
(den eine tixeo oti se kathe agona sxedon ginonte ta idia pragmata )kali sinexia kai pio irema na doyme podosfero.

pc
pc
11 years ago

Καταρχην σαν Ελληνας θα επρεπε να γραφεις με ελληνικα. Ας το παραβλεψουμε αυτο βεβαια….θα σε παω μερικα χρονια πριν οταν ο Ξανθος επαιζε στην Ροδο και σε Β Τοπικο και σε Α τοπικο αν ειχε εστω μια φορα διαιτησια με το μερος του; Θυμασαι μια; Το αν αυτα συμβαινουν σε καθε παιχνιδι να δημιουργουνται προβληματα θα σου πω οπως και παραπανω πως με καλυπτουν τα ευχαριστηρια των προηγουμενων ομαδων. Μαλλον τους καιει καποιους οτι ισως και να εχασαν την ανοδο…Τελος θα ηθελα να σε ευχαριστησω που απαντας στα σχολια μου, μαλλον θα εισαι απο αυτους που νομιζαν οτι θα ερθουν στην Πατμο να παιξουν μπαλα και νομιζαν οτι θα εχουν ενα ευκολο απογευμα(αγωνιστικα παντα). Αν παλι δεν παιζεις μπαλα και δεν εχεις ερθει μαλον θα εισαι απο αυτους που θελουν να αποδυναμωσουν τις μικρες επαρχιακες ομαδες με ανυπαρκτα γεγονοτα (εισοδος φιλαθλων κλπ)για να γλιτωσουν τα περιττα ταξιδια. Αν παλι κανω λαθος πες μου με τι ιδιοτητα μου απαντας μηπως και σε καλυψω καπως διαφορεικα!