Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σημαντικός βαθμός για τον Ιάλυσο

Σημαντικός βαθμός για τον Ιάλυσο

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ιωνικός και Ιάλυσος στο γήπεδο της Νίκαιας για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σκόρερ για τους “τοξοβόλους” ο Δελαπόρτας.

Οι “ερυθροκίτρινοι” μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα. Στο 9′ φαουλ του Φαβάλι, κεφαλιά του Δελαπόρτα, ο Κουρεπίνης απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ. Ο Ιωνικός κατάφερε να ισοροπήσει το παιχνίδι και να πάρει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 25′ με το σουτ του Νικολέττου να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Ανδρούτσου. Στην επανάληψη ο Ιωνικός ήταν καλύτερος και στο 73′ με κεφαλιά του Κωστούλα άνοιξε το σκορ. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 79′ ο Μπεγκλετζής έδωσε με το κεφάλι την μπάλα στον Δελαπόρτα και ο τελευταίος με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ο Ιάλυσος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 94′ αποβλήθηκε ο Τσουμάγκας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή της συνάντησης.

Το φίλμ του αγώνα:

9′ Εκτέλεση το φάουλ του Φαβάλι, ο Δελαπόρτας έπιασε την κεφαλιά με τον Κουρεπίνη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

25′ Σουτ του Νικολέττου έξω από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια του Ανδρούτσου.

47′ Σουτ του Νικολέττου η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου.

73′ Ο Κωστούλας πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ανδρούτσου.

79′ Ο Μπεγλεκτσής με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον καλύτερο παίκτη του Ιάλυσου στο παιχνίδι και εκείνος με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Κουρεπίνη.

94′ Κόκκινη κάρτα στον Τσουμάγκα. Ο αμυντικός του Ιάλυσου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Χριστόπουλος (46′ Γεωργόπουλος), Δημακάκος, Παντελίδης, Πατσατζόγλου (55′ Πλάκας), Πουλάκης (81′ Κουραμάς), Κωστούλας, Ζαγοριανός, Νικολέττος, Καλτσάς
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τσουμάγκας, Σταυλάς (64′ Ρεκλείτης), Τσούπρος, Πετρούσης, Χριστόφ (64′ Μαγκάκης), Δήμας (81′ Αρχοντούλης), Φαβάλι, Καμπλιώνης, Δελαπόρτας, Πόποβιτς (69′ Μπεγκλετζής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments