Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σημαντικό «τρίποντο» για Ιάλυσο!

Σημαντικό «τρίποντο» για Ιάλυσο!

0
ialisos inka fasi
Dodekanisos

Τη νίκη με σκορ 2 – 1 επί της Α.Ε.ΕΚ. ΙΝΚΑ πανηγύρισε στο «Οικονομίδειο» ο Ιάλυσος στο μοναδικό παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής που έγινε σήμερα. Συνολικά, ο Ιάλυσος ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο, ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου είχε τον πλήρη έλεγχο και την υπεροχή. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κερδίσουν κάποια μέτρα και τα κατάφεραν αλλά την κρίσιμη στιγμή ο Ιάλυσος ήταν αυτός που και πάλι σημείωσε ένα τέρμα και έκανε το 2 – 0 αποκτώντας το σημαντικό προβάδισμα.
Το φιλμ του αγώνα
7΄ Πρώτη καλή στιγμή για τον Ιάλυσο. Ο Παφιάκης εκτέλεσε το κόρνερ ο Φυλακούρης θα πάρει την κεφαλιά λίγο άουτ.
9΄ 1-0 για τον Ιάλυσο. Ο Σταυλάς έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά, πάσαρε στον Καρπαθάκη, αυτός με πλασε΄από το ύψος του πέναλτι με πλασέ θα ανοίξει το σκορ.
18΄ Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Καρπαθάκης θά κανει στην κάθετη στον Σπάρταλη θα βγεί σε θέση τετ α τετ , στην προσπάθεια του να περάσει τον Βλαχάκη θα χάσει το κοντρόλ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
22΄ Ο Τσικουδάκης θα κάνει γυριστή κεφαλιά – πάσα στον Βεστάκη, αυτός θα κάνει το γυριστό που όμως δεν ήταν καλό, στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.
31΄ Βαθιά μπαλιά του Δελα-πόρτα στην “πλάτη” της άμυνας ο Παφιάκης δεν κάνει καλό κοντρολ με τη μπάλα να βγαίνει άουτ.
53΄ Ο Χατζηφούντας από θέση τετ α τετ πλάσαρε με τη μπάλα να κοντραρει στον αμυντικό και να φευγει κόρνερ.
55΄ Μακρινό σουτ του Ντεντάκη πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.
63΄ Ο Σπάρταλης θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και λίγο δεξιά, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα, θα καταλήξει στον Καρπαθάκη ο οποίος με πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
68΄ Ο Γκουτσίδης θα σουτάρει η μπάλα θα κοντράρει στον Αρχοντούλη και θα περάσει κόρνερ.
76΄ Ο Ντεντάκης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ, λίγο άουτ.
87΄ Μείωνει το σκορ το ΙΝΚΑ ο Βεστάκης θα πασάρει στον Τσίτα και αυτός με κοντινή προβολή θα κάνει το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Σταυλάς (67΄ Αχείμαστος), Αρχοντούλης, Αλιατίδης, Φυλακούρης, Καρπαθάκης, Σπάρταλης (82΄ Χατζηπέτρος), Ρεκλείτης, Δελαπόρτας (71΄ Κρεκούκιας), Χατζηφούντας
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Κομπογεννητάκης (50΄ Γκουτσίδης), Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Βουρβαχάκης, Ζντράβκοβιτς (76΄ Τσίτας), Τσικουδάκης (56΄ Κυτράκης), Ντεντάκης, Βεστάκης, Σουμπασάκης, Παληγεώργος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments