Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΝ Κηφισιάς

Σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΝ Κηφισιάς

0
Dodekanisos

Ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της φετινής χρονιάς δίνει το Σάββατο (14:00) ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος θα υποδεχθεί την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Α.Σ.Ε. Δούκα, οι «κυανέρυθροι» θα υποδεχθούν την ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας, με την οποία ισοβαθμούν στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας από τρεις νίκες και πέντε ήττες.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί σήμερα στην «τέντα» και ο προπονητής Στάθης Βλαχοδήμος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά στον «γηραιό», αφού μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες, η ομάδα επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών. Στο αυριανό παιχνίδι τη φανέλα του Διαγόρα θα φορέσουν οι: Στράτος Ιορδάνογλου, Νίκος Καράβας, Μιχάλης Χατζηγεωργίου, Στέφανος Μπόζιτς, Κώστας Μητσού, Γιώργος Σαλεμής, Αντώνης Χρύσης, Σταύρος Παρδακάς, Αλέξανδρος Γκίνος, Γιώργος Μαρουλλάκης, Τάσος Πιλκούδης, Αντώνης Σκλήβας και Νίκος Φράγκος.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών», να γεμίσει την «τέντα» και να αποτελέσει για μία ακόμη φορά τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για μία ακόμη μεγάλη νίκη. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη συνέχεια και η ομάδας περιμένει τον κόσμο στο πλευρό της. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και σήμερα το απόγευμα στη λέσχη του συλλόγου.

«ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΜΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ»

Ο Στάθης Βλαχοδήμος μίλησε για το αυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς και πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε το ίδιο δυνατοί όπως και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Δούκα. Η νίκη είναι μονόδρομος για μας, ώστε να δώσουμε και αξία στη νίκη μας επί του Δούκα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είμαστε σε καλή κατάσταση και τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σημασία του κάθε αγώνα. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη και περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, για να μας συμπαρασταθεί όπως κάνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι».

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments