Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Σημαντικό κίνητρο η κορυφή!»

«Σημαντικό κίνητρο η κορυφή!»

0
Dodekanisos

Για το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Φοίβο Κρεμαστής στις Καλυθιές αυτή την αγωνιστική, καθώς και για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου μίλησε στο news12 o ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλυθιών Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε πως σημαντικό κίνητρο για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η κορυφή, αφού αν καταφέρουν οι «κυανοκίτρινοι» να πάρουν το τρίποντο θα βρεθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου:

«Η πορεία μας έως τώρα είναι εξαιρετική. Έχουμε μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα με τον Άρη Αρχαγγέλου την οποία κατά την γνώμη μου δεν την αξίζαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι, το κλίμα της ομάδας είναι απίστευτο όπως και η διοίκηση που κάθε στιγμή είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Είμαστε μια οικογένεια».

Για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Φοίβο  πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, όπως είμαστε και εμείς άλλωστε. Παρά τις απουσίες που είχαμε και έχουμε μέχρι στιγμής, πιστεύω να τα πάμε πολύ καλά αφού υπάρχει βάθος στο ρόστερ. Όλα τα παιδιά που παίζουν βοηθάνε και το έχουν δείξει μέχρι τώρα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα αλλά θεωρώ πως η κορυφή είναι ένα σημαντικό κίνητρο ούτως ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να βρεθούμε μόνοι πρώτη στην βαθμολογία.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και πάνω απ΄όλα υγεία σε όλους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments