Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σημαντική νίκη του Κλεάνθη

Σημαντική νίκη του Κλεάνθη

0
evagoras_kleanthis
Dodekanisos
Αν και το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ο Ευαγόρας γνώρισε την ήττα από τον Κλεάνθη με σκορ 3 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν ελαφρώς καλύτεροι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη προσπάθησαν μέχρι το σημείο που δέχθηκαν το δεύτερο τέρμα. Από εκεί και πέρα ήταν φανερό πως δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για να αντιδράσουν. Πάντως ο Ευαγόρας διαμαρτύρεται για μια φάση στα μέσα περίπου του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Κώνστας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαίντ. Το σκορ στο σημείο εκείνο ήταν ακόμα στο 0 – 1.
Τα γκολ
Στο 18’ ο Γεωργαλλής ανατράπηκε από τον Παναγιώτου μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Πάττας και έκανε το 0 – 1.
Στο 77’ ο Ατσίδης έκανε μια κάθετη πάσα στον Γεωργαλλή ο οποίος απέφυγε και τον τερματοφύλακα και στην κενή εστία «έγραψε» το 0 – 2.
Στο 89’ ο Παπακωνσταντίνου με ωραίο ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς (Στέργος Γιακουμάκης, Μάριος Ωραιόπουλος). Στο 85’ αποβλήθηκε από τον Ευαγόρας ο Τσιώνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Πεστλίκης, Τσιώνης, Διαμαντής (78’ Φράγκος), Παναγιώτου, Ζωάννου, Αλαφάκης (71’ Κούτσι), Σ. Χατζηνικόλας (88’ Π. Χατζηνικόλας), Τσομάνι, Αγγελόπουλος, Κώνστας, Λεμπέρης
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Θεοδοσίου (55’ Καρυπίδης), Νικολός, Καρίκης, Σπάρταλης (75’ Ατσίδης), Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντίνου, Σάββενας, Δημητρόπουλος, Πάττας, Γεωργαλλής (85’ Χατζησάββας)

Η φωτογραφία είναι από τη σημερινή αναμέτρηση των Αγίων Αποστόκων

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments