Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σημαντική νίκη της Δόξας

Σημαντική νίκη της Δόξας

0
doxa_lardos3
Dodekanisos
Αγνώριστος -κυρίως επιθετιικά- παρουσιάστηκε ο Απόλλων Καλυθιών στην Ψίνθο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει φυσιολογικά την ήττα από την τοπική Δόξα με 1 – 0. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο πάθος και δίψα για τους τρεις βαθμούς και χάρις σε ένα γκολ που πέτυχε ο Στάππας κατάφεραν να τους κατακτήσουν. Στο γήπεδο της Ψίνθου έδωσε το παρών αρκετός κόσμος (η κερκίδα ήταν σχεδόν γεμάτη) αλλά δεν αποζημιώθηκε από το θέαμα που παρακολούθησε στο ενενηντάλεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν την ελαφρά υπεροχή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο όμως. Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα και το θέαμα που πρόσφεραν οι παίκτες και των δυο ομάδων ήταν κακό. Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί για να “γυρίσουν” το σε βάρος τους σκορ και οι γηπεδούχοι από την δική τους πλευρά προσπάθησαν περισσότερο να διασφαλίσουν τα νώτα τους παρά να ρίξοιυν βάρος στην επίθεση για να πετύχουν και άλλο τέρμα.
Το “χρυσό” γκολ
Το ένα και μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, επιτεύχθηκε λίγο πριν αππό το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44′. Ο Μπατέστα έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Στάππας με καρφωτή κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα έκανε το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Άλλες φάσεις
Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές του αγώνα. Πέρα από το γκολ οι πιο σημαντικές ευκαιρίες ήταν δυο, μια για κάθε ομάδα.
Στο 80′ ο Γ. Καρίκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε αλλά ο Καραγιάννης κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα
Τρία λεπτά αργότερα (στο 83′), ο Γεωργαλλής έκανε σέντρα και ο Μαυρομούστακος με ένα ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Καλή ήταν η διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά (Κολυβάκης, Τσίπας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Χρυσανθής, Βιτσέντζος, Γ. Καρίκης, Στάππας (75′ Καρίκης), Κωστομοίρης, Βασίλης Ορφρανός, Νικολός, Τσούλλος, Μπατέστας (83′ Αλιάι), Σταμούλης, Δ. Ορφανός (60′ Φράγκος)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου, Κατσιδώνης, Κίτσος, Μαυρομούστακος, Παπαδόπουλος (60′ Στάθης), Γεωργαλλής, Μαγκαφάς, Δημητράς, Αλαχούζος (50′ Μοσχιδιού), Κεπέρης (70′ Ορφανός)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments