Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σημαντική νίκη για τον Ιάλυσο, ήττα για τη Ρόδο

Σημαντική νίκη για τον Ιάλυσο, ήττα για τη Ρόδο

0
Dodekanisos

Σημαντική νίκη με σκορ 2 – 0 σε βάρος του Πανγυθετικού πέτυχε ο Ιάλυσος ο οποίος πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας της Γ’ Εθνικής. Το σκορ άνοιξε στο 23′ ο Νάνι (1 – 0) και στο 41′ ο Εμπουμπά με κεφαλιά έκανε το 2 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Καραγεώργης, Γεωργιάδης (86’ Σουλτς), Καρπαθάκης, Εμπουμπά (70’ Ιντρίζι), Μπουσμπίμπα (86’ Λαμπίδης), Δελαπόρτας (81’ Σάββας), Χατζηνικόλας, Τερζίου, Μαχαίρας, Νάνι
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Καβαλιώτης, Χρυσικάκος (46’ Μανωλάκης), Ζορμπάς, Αναστασάκος, Κουρτέσης (17’ λ.τ. Κωστάκης), Σαμπατάκος, Διαμαντάκος (68’ Κοκκινάκης), Σπηλιωτόπουλος, Παναγόπουλος, Μπερδούσης (54’ Κουτσουμάρης), Γιαννόπουλος.

Ήττα για τη Ρόδο στο Κρανίδι
“Έπεσε” από την κορυφή της βαθμολογίας η Ρόδος η οποία γνώρισε την ήττα στο Κρανίδι από την ΑΕ Ερμιονίδας με 1 – 0. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Τσιόλιος στο 78′.
Μετά το παιχνίδι, η Ρόδος σε ανακοίνωση της αναφέρει τα ακόλουθα:
“Η Ρόδος μας σήμερα «σκόνταψε» στο Δημοτικό Στάδιο Κρανιδίου. Παρά τις ευκαιρίες που έχασε, 10 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης η ομάδα της Ερμιονίδας έκανε το 1-0. Κανείς μας δεν θέλει να ρίξει την ευθύνη στο παιχνίδι της Τρίτης και την κούραση που έχει προκληθεί στους ποδοσφαιριστές μας διότι τα έδωσαν όλα, ως το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Οι ευκαιρίες δημιουργήθηκαν όμως αυτό δεν είναι αρκετό στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε την διοίκηση της Ερμιονίδας για την φιλοξενία. Βεβαίως συγχαίρουμε το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για την σημερινή μάχη που έδωσαν”.

Άνετος ο ΑΟ Πυλίου
Ο έτερος εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου, ΑΟ Πυλίου επικράτησε με 5 – 0 του ΑΠΣ Πάτραι και πρόσθεσε τρεις ακόμα σημαντικούς βαθμούς στο ενεργητικό του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments