Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σημαντική νίκη για Πολυβώτη!

Σημαντική νίκη για Πολυβώτη!

0
DSC09128
Dodekanisos

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας κατάφερε να πάρει ο Πολυβώτης αφού επικράτησε με 1-0 της Κύπρου στη Νίσυρο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σφακιανός με κοντινό πλασέ στο 56΄.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση αφού μόλις στο 2΄ έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Νίκας σημάδεψε το δοκάρι του Φωτιάδη. Στο επόμενο διάστημα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν χωρίς ωστόσο να δημιουργούν κινδύνους μπροστά από την εστία του Αγγελόπουλου μέχρι και την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη μπήκαν πιο αποφασισμένοι και στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 56΄ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το πλασέ του Σφακιανού. Το τελευταίο μισάωρο ανήκε στην ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου η οποία προσπάθησε να ισοφαρίση , όμως βρήκε απέναντί της την καλοστημένη άμυνα των Νισύριων που κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν αυτό το πολύ σημαντικό τρίποντο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Καραγιάννης (Διακοφιλιππής, Φασουλάρης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Φωτιάδης, Καραγιάννης, Χατζηνικολάου Β.Δ., Φωτεινής, Καρακωνσταντίνος, Πατρίκης, Χατζηνικολάου Β.Κ., Σφακιανός, Κακιάς (80΄ Χαρτοφύλλης Ν.), Χαρτοφύλλης Π. ( 10΄ λ.τρ. Κοντογιάννης)
ΚΥΠΡΟΣ: Αγγελόπουλος, Παντελίδης, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Κιάρρι, Καστανίδης, Χιουσένι (65΄ Τσακμακίδης), Νίκας, Καραπάντζος (55΄ Μακριάς), Αγγελάκης, Ροδίτης (82΄ Καρτάλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments