Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Σημαντική κίνηση με Μακρή έκανε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

Σημαντική κίνηση με Μακρή έκανε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος!

0
Dodekanisos

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών στο μπάσκετ με αμαξίδιο, του Γιώργου Μακρή. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Έλληνες καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών, που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή σελίδα στο μπάσκετ με αμαξίδιο, φορώντας τη φανέλα και της Εθνικής μας ομάδας για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο Γιώργος Μακρής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι γνωστός για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ με αμαξίδιο και μετά από 19 χρόνια παρουσίας στον Π.Α.Σ.Κ.Α., συμφώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και έρχεται στη Ρόδο για να φορέσει τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
Ο Γιώργος Μακρής ξεκίνησε να παίζει στο μπάσκετ με αμαξίδιο το 1996 από τους Αετούς Αθηνών, στους οποίους παρέμεινε για τρία χρόνια. Το σπουδαίο ταλέντο του και η ανοδική του πορεία ήταν στοιχεία που τον έχρισαν αμέσως διεθνή αθλητή, ενώ από το 2000 μέχρι και φέτος αγωνίζεται στον Π.Α.Σ.Κ.Α., με τον οποίο έχει γράψει επίσης ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ με αμαξίδιο, έχοντας παράλληλες πολλές διεθνείς συμμετοχές. Αγωνίζεται με classification 4.5 και διακρίνεται για την τεράστια ευχέρεια του στο σκοράρισμα, που τον καθιστούν ως έναν από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στο άθλημα. Σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, ο Μακρής εδώ και πολλά χρόνια αποτελούσε «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ
«Θα πρέπει να ομολογήσω ότι η απόφαση μου ήταν δύσκολη, γιατί μπορεί να ήμουν ελεύθερος για να φύγω σε άλλη ομάδα, ωστόσο είχα ηθικές δεσμεύσεις με τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στον οποίο αγωνιζόμουν για 19 χρόνια. Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι για να φύγω από τον Π.Α.Σ.Κ.Α. θα έπρεπε να είχα τη συγκατάθεση τόσο του προέδρου όσο και των συμπαικτών μου. Από τη στιγμή που μου άναψαν το ‘’πράσινο φως’’, αποφάσισα να μη συνεχίσω στον Π.Α.Σ.Κ.Α. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος εδώ και πάρα πολλά χρόνια μου κινούσε πάντα το ενδιαφέρον, γιατί έδειχνε μία τεράστια μαχητικότητα και είναι υγιές σωματείο. Η αλήθεια είναι ότι χάσει πολλά παιχνίδια με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. από τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος και η νέα ομάδα μας στενοχώρησε αρκετές φορές. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι μία ομάδα που δεν καταθέτει ποτέ τα όπλα, έχει σπουδαία οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, αλλά και κόσμο στο πλευρό της. Έλεγα στο παρελθόν ότι μία ομάδα που θα ήθελα να παίξω στην καριέρα μου είναι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, από τον οποίο είχα προτάσεις και τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα έρθω στη Ρόδο, γνωρίζω καλά τους παίκτες της ομάδας και έρχομαι ιδιαίτερα ορεξάτος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να κατακτήσω με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας και να παίξουμε στην Ευρώπη. Το σημαντικότερο είναι όμως να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ, κάτι που ξέρω ότι θα γίνει, αφού η ομάδα δουλεύει σε πολύ καλές συνθήκες, έχει πολύ καλό προπονητή, εξαιρετική διοίκηση και κόσμο που την αγαπάει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments