Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Σημαντική η νίκη της πρεμιέρας!»

«Σημαντική η νίκη της πρεμιέρας!»

0
spaxiou
Dodekanisos

Μια πολύ σημαντική νίκη χαρακτήρισε αυτή του Απόλλωνα Καλυθιών ενάντια στην Κύπρο (με 1-2) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα και σκόρερ του δεύτερου τέρματος Ντάνιελ Σπαχιού. Ο νεαρός παίκτης μεταξύ άλλων μίλησε και για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τους Ιππότες το προσεχές Σάββατο στις Καλυθιές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Κύπρο:
«Ήταν σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει και αυτή τον στόχο του πρωταθλητισμού. Πιστεύω πως κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να προηγηθούμε και αυτό μας ανέβασε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι δώσαμε χώρο στον αντίπαλο χωρίς να πρέπει, ίσως λόγω της κούρασης. Μετά την ισοφάριση δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και πετύχαμε το γκολ που μας χάρισε αυτή την πολύ σημαντική νίκη».
Όσον αφορά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τους Ιππότες πρόσθεσε:
«Είναι ακόμα ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να κάνουμε το 2 στα 2, αυτός είναι ο στόχος μας. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments