Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σημαντική επιτυχία για τον Κουγιουμτζίδη και τον Κένταυρο στο πανελλήνιο

Σημαντική επιτυχία για τον Κουγιουμτζίδη και τον Κένταυρο στο πανελλήνιο

0
Dodekanisos

Στον Πανελλήνιο αγώνα συμμετείχε ο αθλητής του συλλόγου μας, Α.Σ. Κένταυρος, Θοδωρής Κουγιουμτζίδης με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ο αγώνας ήταν της Β’ κατηγορίας ολυμπιακού τόξου, πραγματοποιήθηκε στην ολυμπιακή απόσταση των 70μ. το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου στο Καυτατζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης. Στο 1ο ημίχρονο βρισκόταν στη 2η θέση που δεν κατάφερε όμως να διατηρήσει στο 2ο και τελικά κατετάγει 3ος με 503 πόντους. Ο αθλητής μας μόλις για 2 πόντους έχασε την άνοδο για την Α κατηγορία. Ο σύλλογος μας συγχαίρει το αθλητή αλλά και τον προπονητή Σάββα Κηπουρό γι’ αύτη την επιτυχία.

Να σημειώσουμε ότι η εκμάθηση και οι προπονήσεις, για όλες τις ηλικίες του συλλόγου συνεχίζονται στο ανοιχτό προπονητήριο του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα στο Κορακόνερο, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από ώρα 18:00 έως 20:30.

Με την ευκαιρία του δημοσιεύματος ο σύλλογος ευχαριστεί,  το Pane di Kapo, το εκπαιδευτήριο πληροφορικής Futurekids, το ξενοδοχείο ELAFOS στον Πρ. Ηλία, την ACS του Κου Σπανού που στήριξαν το σύλλογο την χρονιά που πέρασε και τον ΔΟΠΑΡ και την δημοτική κοινότητα Κοσκινού για τους χώρους που προσφέρουν για την καλλιέργεια του αθλήματος.

Περισσότερα για το άθλημα της Τοξοβολίας και τον  Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366, archery@islandgames.gr , rodiga@otenet.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments